DAČIĆ: Svi znate za koga sam glasao

Lider SPS Ivica Dačić izjavio je novinarima nakon glasanja da je važno da Srbija sačuva stabilnost, te da se nastavi sa stvaranjem jake moderne razvijene Srbije koja će biti poštovana.

Dačić je dodao da očekuje da ishod predsedničkih izbora doprinese da se stabilnost učvrsti.

„To nas je i rukovodilo da priđemo na ovakav način ideji o zajedničkom kandidatu na predsedničkim izborima i to je naše osnovno opredeljenje“, rekao je Dačić i dodao da celom svetu, a našem regionu posebno, upravo stabilnost nedostaje.

Dačić je dodao da posle izbora ne treba gubiti vreme „u nekim raspravama“ već se treba okrenuti poslu i onome što nas čeka.

„Premijer već sutra, prekosutra odlazi u posetu BiH, Mostaru tako da mi nastavljamo redovne aktivnosti „, kazao je Dačić.

On je dodao da je važno da izbori prođu demokratski i mirno, da se sačuva stabilnost te da će ishod doprineti da se ona i učvrsti, što je kako je rekao i najvažnije.

„Svi znaju za koga sam ja glasao i ja želim puno sreće i uspeha pre svega zbog Srbije u narednih pet godina“ zakjučio je Dačić. Tanjug Angeregt durch ihre Erklarung rutherfords entdeckung des atomkerns konstruierte bohr 1913 sein quantentheoretisches atommodell, das bohrsche atommodell

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *