DANIJELU KREJGU SE ISPLATI DA SNIMA U SRBIJI! U Beogradu priprema film zbog manjeg poreza!

Vest Kurira da je Danijel Krejg u Srbiji odjeknula je u svim medijima tokom jučerašnjeg dana.

I dalje je za sve misterija gde je smešten slavni britanski glumac, ali ono što smo dosad saznali jeste da je razlog njegovog dolaska u Beograd snimanje filma.
„Jedan od razloga dolaska Krejga, kao i drugih svetskih zvezda, jesu poreske olakšice. Ušli smo u veliku igru pored Mađara, Hrvata i Bugara. U Srbiji će se u budućnosti snimati najveći filmovi i TV serije“, kaže za Kurir Boban Jevtić, direktor Filmskog centra Srbije.

O dolasku čuvenog Džejmsa Bonda su raspravljali i voditelji jutarnjeg programa na Prvoj televiziji Jovana Joksimović i Srđan Predojević.
„Stigao je u Srbiju. Došao je, video sam, izgleda da će snimiti film kod nas“, rekao je Predojević.

Kao što smo već pisali, zasad postoji nekoliko mogućih razloga njegovog boravka u Srbiji. Jedan je traženje lokacije za seriju „Purity“, zatim za film „The Creed of Violence“, ali i novog nastavka avantura agenta 007.
Po poslednjim podacima, „Bonda 25“ će režirati Keri Fukunaga. Možda je upravo nova ideja da se Bond vrati u zemlju odakle je potekao i da u njoj skonča – s obzirom na to da je poznato da je kao inspiraciju za tajnog agenta 007 Ijan Fleming imao u srpskom agentu Dušanu Popovu, koji je rođen u Srbiji.

Izvor: Kurir

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *