Danima malaksala, jedva ustaje iz kreveta: Jami uhvatila panika, testirala se na KORONAVIRUS!

Da pandemija koronavirusa ne utiče samo na nastupe i finansije pevača već i na njihov privatni život, dokaz je Jasna Jami Milenković, koja poslednjih dana živi u potpunoj izolaciji iz straha da će biti zaražena, saznaje „Alo!“.

Kako izvor blizak pevačici tvrdi, Jami se pre nekoliko dana testirala na koronavirus, a nakon dobijenih rezultata danima ne izlazi iz kuće i odbija da se viđa čak i sa najbližim prijateljima i porodicom.

  • Još kada su se pojavile prve informacije o koronavirusu, Jami je počela da paniči jer je poslednjih meseci često putovala. Strahovala je da se zarazila budući da je danima malaksala, da teško ustaje iz kreveta, kao i da kašlje i kija. Počela je da istražuje na internetu i još više se istraumirala snimcima i informacijama iz Evrope i sveta. Shvatila je koliko je ozbiljna situacija i već sledećeg jutra pozvala je hitnu službu, objasnila da ima iste simptome kao i oboleli od koronavirusa i da želi da se testira – kaže izvor i otkriva da je pevačica tražila da je hitno testiraju na koronavirus.
  • Otišla je u jednu od navedenih institucija u kojima se pacijenti testiraju na koronavirus. Izgledala je jako loše i bila je sigurna daće test pokazati da je pozitivna. Ipak, test je bio negativan, a ona je od sreće zaplakala nasred bolnice – objašnjava izvor i ističe da je Jami posle testiranja u još lošijem stanju i da živi u potpunoj izolaciji.
  • Iako je sve bilo okej i test je pokazao da nema virus, odlučila je da preduzme sve mere kako bi se zaštitila. Otkazala je sve nastupe, ne javlja se na telefon i ne želi posete ni porodice ni prijatelja. Kupila je velike količine alkohola i sredstava za dezinfekciju, na svakih nekoliko minuta pere ruke i potpuno je izolovana od svega. Hrana joj stiže putem kućne dostave kako ne bi morala da izlazi do prodavnice ili restorana. U neverovatnom je strahu da će se virus sve više širiti i njeni najbliži su zabrinuti za nju. Plaše se da će od tolike panike i brige sebi napraviti samo gore, ali pokušaji da je smire završavaju se bezuspešno. Nema sumnje da će kroz dan, dva zahtevati da se ponovo testira i da će njen strah tek da se razvija – zaključuje izvor.
  • Izvor: Republika.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *