Dara Bubamara prodala samo pola tribine u Areni!

Dara Bubamara muku muči sa prodajom karata za prvi solistički koncert u Štark areni u Beogradu, koji je zakazala za 21. april. Prema zvaničnim informacijama koje stoje na sajtu Arene, Bubamara je do sada prodala tek pola tribine, što je izuzetno malo. Pored toga što je do koncerta ostalo još dva meseca, zaposleni na prodajnim mestima tvrde da je ovo do sada najlošije startovana prodaja, pa ne ulažu prevelike nade da će se situacija poboljšati čak ni kada krene kampanja, te očekuju da će Bubamara otkazati koncert.

Bubamarini bliski prijatelji tvrde da uprkos lošem startu prodaje Dara priprema koncert, a da je kampanju pomerila zbog Dana zaljubljenih.

– Dara još nije pustila reklamu za koncert jer čeka da prođe Dan zaljubljenih da bi dobila više prostora u medijima. Sada se najavljuju koncerti za taj praznik, pa je rešila da u pravu kampanju krene tek od 15. februara – tvrdi Darin bliski saradnik.

Kao što je Srpski telegraf prvi objavio, Darin najveći problem je ipak koncert Svetlane Seke Aleksić, koji je zakazan za 14. april, te će biti prava borba oko bolje kampanje, plasiranja reklame, ali i prodaje karata budući da imaju sličnu publiku. Pokušali smo da dobijemo Daru povodom ovih saznanja, međutim, ona nije odgovarala na naše pozive i poruke.

Izvor: Republika.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *