DARKO LAZIĆ LUDOVAO PO ŠAPCU ZA VASKRS: Preti mu zatvor!

Popularni pevač Darko Lazić prekršio je najduži policijski čas u Srbiji proteklog vikenda i policija ga je sankcionisala zbog toga.

Naime, Darka je policijska patrola zaustavila u vreme zabrane kretanja na putu ka Šapcu. Sa pevačem su u tom trenutku u automobilu bila dvojica prijatelja koji su zajedno s njim izmišljali izgovore da su navodno morali da napuste kuće nakratko zbog neodložnog posla. Policajci su ih pažljivo slušali, ali su im uporedo pisali kaznu i predočili im da nisu smeli da krše zakon, koji je za sve isti.

  • Darko i njegovi prijatelji su odmah procesuirani i određena im je novčana kazna od po 150.000, koju su na licu mesta platili. Da sve bude još gore, Darko je vozio bez dozvole, pa mu je za to odmah određen kućni pritvor, a biće izveden i na sud. Policija ga je ispratila do kuće njegovih roditelja u Brestaču jer mu je kao mesto boravka u ličnoj karti ta adresa. Policajci su mu rekli da mu ne gine istog trenutka zatvorska kazna ukoliko još samo jednom prekrši izolaciju i počne da se kreće – tvrdi izvor za Svet.

Darko nije znao šta da kaže, pa je pričao u zavijenoj formi, ali nije negirao da je bio nestašan za Vaskrs.

  • Ne čudi me ova priča. Nije to ništa novo. Ja trpim organizovane napade ljudi i medija generalno. Priča se, a i piše svašta. Koliko puta treba da ponovim da ne vozim otkako mi se sve izdešavalo. Imam vozača, a pre svega, prijatelja koji me prati u stopu i pomaže mi. Šta je čudno da se čovek promeni? Živeo sam jednim načinom života, platio cenu, jedva izvukao glavu i sad gledam da što mirnije i staloženije živim. Sve ostalo je moja ružna prošlost i ostalo je iza mene. Gledam samo napred. Čekam da sve ovo prođe, pa da se vratimo pesmi i muzici – rekao je Darko.
  • Izvor: Republika.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *