DARKO LAZIĆ SE PROBUDIO IZ KOME I PRVO JE UGLEDAO NJU: Oči su mu bile pune SUZA i sve je shvatio! Onda je usledela scena koja je sve POTRESLA!

Posle šest dana agonije i borbe za život, nakon teške saobraćajne nesreće koju je preživeo, pevač Darko Lazić sada je stabilno. On je budan, svestan, a jedan je susret za njega bio posebno emotivan.

Pevač je u ponedeljak probuđen iz veštačke kome u kojoj je bio šest dana, nakon što je prošlog utorka doživeo tešku saobraćajnu nesreću u okolini Brestača. On se sada nalazi van životne opasnosti, a lekari su uvereni da će uspeti da saniraju sve povrede, te su odlučili i da mu ne daju nikakve lekove za umirenje i uspavljivanje.

Zbog činjenice da je pevač izašao iz kome i da je sada stabilno, najsrećniji su njegovi naravno majka i otac, ali takođe i pevačica Ana Sević, još uvek zakonita supruga Darka Lazića, sa kojom ima ćerkicu.

„Iako su neki pisali o tome da su se Darkovi roditelji i Ana posvađali, i da ona zbog toga tri dana nije išla kod Darka, to nije tačno. Ona je uredno tamo, i apsolutno je svaki dan uz Darka, a to što ima svoje načine na koje ulazi u bolnicu, tako da je niko ne vidi, to je druga stvar“, počinje priču dobro obavešten izvor.

„Kad je izašao iz kome, Ana je bila prva osoba koju je Darko video. Prvo je ugledao njeno lice. To je bilo vrlo emotivno i potresno. Iako je i idalje bio ošamućen, Darko je odmah prepoznao Anin lik, i iako nije mogao da govori, oči su mu bile pune suza, pa se onda i Ana rasplakala. Sve je odmah shvatio. I mislim da ne postoji osoba čije je lice više hteo da vidi nego njeno, tada, u tom trenutku. Ana je pre svega presrećna što može konačno Loreni da kaže da će malena opet videti svog tatu. Možda ne još, ali svakako uskoro“, ispričao je izvor iz bolnice.

Pevač je prošlog utorka u ranim jutarnjim satima doživeo saobraćajnu nezgodu kod Pećinaca, kada je usled neprilagođene brzine, te nemogućnosti da zakoči, sleteo BMW sa puta i isprevrtao se.

Darko je tom prilikom zadobio teške telesne povrede, hematom na glavi, pukla mu je butna kost, kao i karlica, polomljeno mu je devet rebara, kao i jagodična kost. Lekari su sumnjali da je rebro probušilo i plućno krilo zbog čega je nekoliko puta išao na rendgen. Konstatovana mu je politrauma sa multiroganskim povredama, što je najteže moguće stanje organizma. Izazvana mu je veštačka koma.

Izvor: Kurir

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *