DARKU OPERISANA NOGA: Najveća borba tek sledi! Pevač i dalje u operacionoj sali, porodica strepi!

Darko Lazić jutros je uveden u operacionu salu kako bi mu konačno operisali slomljenu butnu kost i kuk. Nakon 4 sata operacija butne kosti se nastavlja, a posle pauze preći će i na operaciju kuka.

Naime, kako nam je lekar radiolog rekao, butna kost je uspešno operisana a očekuje se i operacija kuka i stavljanje proteze.

Darko je trenutno na rentgenu gde će lekari odlučiti o daljim koracima, a onda ga ponovo uvode u operacionu salu kako bi i kuk doveli u red.

Pevača u nastavku dana očekuje ugradnja veštačkog kuka i stavljanje proteze na nogu. Operaciju vrše dva vrhunska hirurga ortopedije koji su jutros u 7 sati došli sa klinike na Banjici u KBC Zemun.

Podsetimo, Darko Lazić je pre dve nedelje doživeo stravičnu saobraćajnu nesreću u blizini rodne kuće u Brestaču. Od tada traje borba za pevačev život! Nekoliko dana bio je u veštačkoj komi a onda su lekari odlučili da ga izvedu. Darko od tada trpi stravične bolove, izvađena mu je slezina a ovo je druga operacija.

Lekari su se dugo odlučivali na ovaj potez jer je njegovo telo pod velikim traumama i ne mogu sa sigurnošću da kažu kakve će posledice biti.

Roditelji, verenica Marina i menadžer Miljan Vračević su rano jutros stigli u bolnicu i očekuju informacije o Darkovom stanju.

Izvor: Alo

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *