Dea već 2 meseca na intenzivnoj, Sarapa sada progovorio o njenom stanju!

Predrag Sarapa, voditelj emisije „Novo jutro“ bio je uz svoju koleginicu Deu Đurđević u njenim najdramatičnijim trenucima kada joj je autobus početkom februara u strašnoj saobraćajnoj nezgodi otkinuo ruku.

Predrag nije krio koliko mu je bilo teško zbog koleginice, i svakodnevno je bodri što u programu, što privatno. On je gostujući u emisiji „Premijera- Vikend Specijal“ pričao o voditeljkinom oporavku i tom prilikom se podsetio lepih dana njihove saradnje:

– Dea je radila sa mnom dosta i specijalnih emisija i izbornih programa i stasala je u ozbiljnog informativnog novinara, uz njen povratak bićemo mnogo jači i kao „Novo jutro“ i kao redakcija – rekao je Predrag u emisiji „Premijera – Vikend specijal“.

Podsetimo, Deu Đurđević, autobus je udario 7. februara kada je na putu do posla imala manji udes nakon čega je napustila vozilo i na trotoaru doživela stravičnu nezgodu. Autobus koji je ispred bolnice „Dr. Dragiša Mišović“ udario Deu, navodno, je proklizao zbog niske temperature i vode od koje se stvorila poledica kada je na tom delu puta pukla cev. Đurđevićeva je hitno prebačena na Vojno-medicinsku Akademiju gde su joj najbolji stručnjaci prišili ruku, a od tada Dea je na intenzivnoj nezi i oporavlja se od posledica nezgode.

Sarapa je dodao i da se njegova koleginica oporavlja i da sve ukazujena to da će njena ruka ponovo biti funkcionalna:

-Sve govori u tom pravcu i tu tragediju koja nas je pogodila, sve ide ka tome da će to biti naša pobeda, a prvenstveno njena. Bili smo dobar tim i tandem i nikada nismo prestali da budemo, bez obzira što mi nedostaje u programu – ispričao je Sarapa.

Izvor: Republika.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *