Dečko mi je pružio oralni seks a onda se desilo OVO!

Čitaoci „Reddita“ podelili su među sobom neke od najbizarnijih priča o seksu koje su se dogodile baš njima, a mi se nadamo da nikada nećemo imati ni približno slično iskustvo.

Čili i oralni seks ne idu jedno uz drugo

– Moj bivši dečko je kuvao večeru, što je uključivalo seckanje i grickanje čili papričica. Malo kasnije hteo je da mi pruži oralni seks, a koristio je i prste. Možete da zamislite kako me je „oljutio“. Nikad ranije nisam osetila toliko pečenje i bol. Otrčala sam pod tuš i neko vreme provela pod hladnom vodom. Nakon toga smo umrli od smeha, ali moram priznati da mi nije bilo svejedno – napisala je jedna devojka.

Pazi na glavu

– Jedan seks koštao me je potresa mozga. Bila sam gore, u pozi u kojoj sam mogla lepo da se njišem na dečku – dok u jednom trenutku nisam izgubila ravnotežu. Da, udarila sam glavom u zid! Ne samo da je bolelo i da sam povraćala celo veče, već me je bilo i nenormalno sramota kako sam ispala smotana – rekla je nesrećna devojka.

Kreativna laž

– Kada sam bio baš mlad, sa jednom devojkom sam završio u Urgentnom centru. Verovali ili ne, dok smo radili ono, njoj se iščašila vilica. Nismo znali šta da radimo, a ona je vrištala od bolova, pa sam je odveo u bolnicu. Da stvar bude još gora, morali smo da zovemo i njene roditelje, koje sam tada i upoznao. Njen tata nije hteo ni da razgovara sa mnom, dok je mama bila veoma fina! Slagali smo da je jako zevnula, pa joj se to dogodilo – napisao je jedan hrabar momak.

Šamar strasti

– Dečko je u trenutku strasti želeo da me ošamari. Ne bi to bilo ništa novo da nije promašio i udario me po uvetu. Probio mi je bubnu opnu silinom udara i bila sam gluva nedeljama. Morala sam da odem kod lekara, na kraju, jer sam mislila da će tako ostati zauvek. Njega sam slagala da sam pala na uvo. Rekao je da nikad nije video ništa slično, a čak je i kolegama pričao o meni. Blam – poverila se anonimna čitateljka.

Pijani seks

– Imali smo pijani seks i momku sam iščašila rame. O, da! Najgore od svega je što nismo mogli da se odvezemo do najbliže bolnice, koja je bila udaljena 30 kilometara. Morali smo da sačekamo da se on otrezni da bi mogao da vozi, jednom rukom! Bolelo ga je nenormalno, a mi smo tako pijani i uplakani sedeli nekoliko sati. Osećala sam se krivom i nisam mogla da ga pogledam u oči posle toga – priznala je jedna čitateljka „Reddit“ sajta.

Izvor: Blic Žena

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *