Dejvid Ajk otkriva: Klinton je Rokfelerov sin!

Čuveni britanski pisac, javni govornik i istraživač teorija zavera Dejvid Ajk 29 aprila biće gost beograda gde će održati svoje celodnevno predavanje posvećeno najveći misterijama naše planete i torijama zavera koje čekaju na svoja rešenja.

Ovom prilikom donosimo šta o bivšem američkom predsedniku Bilu Klintonu misli i piše Dejvid Ajk:

 

Bil Klinton je rođen kao Vilijam Džeferson Blajt III u mestu Houp u Arkanzasu, a odrastao je u Hol Springsu. Njegov otac poginuo je u saobraćajnoj nesreći pre njegovog rođenja, a njegova majka se udala za čoveka po imenu Rodžer Klinton. Izgleda da je dokumentacija o njegovom ocu „izgubljena”, kao i podaci iz matične knjige o Adolfu Hitleru, još jednom mogućem pripadniku krvne loze Rotšilda.

Prema nekim istraživanjima, Klinton je zapravo sin Vintropa Rokfelera, guvernera Arkanzasa, a nema sumnje da je uživao podršku Rokfelerove manipulacijske mašinerije. Dejvid Rokfeler, američki politički mešetar, susreo se sa Klintonom sredinom osamdesetih na farmi Vinrok, koju je podigao Vintrop Rokfeler.

Uobičajena praksa glavnih iluminatskih porodica jeste da naprave decu koju potom odgaja neka druga porodica pod drugim imenom. Oni imaju banke sperme koje im omogućavaju da donose na svet doslovno na hiljade dece. Da je svaki predsednik ili premijer član porodica Rotšild ili Rokfeler, cela ova prljava rabota bi se lako razotkrila, pa je ovo dobar način da se to izbegne. Iz toga proizilazi da u svetu ima mnogo „kraljevskih potomaka” za koje se to ne bi reklo na osnovu njihovog zvaničnog rodoslova. Važno je zapamtiti da nije bitno ime, već krvna loza.

Da bi dobio Roudsovu stipendiju za Univerzitet Oksford i političku podršku koju je uživao od rane mladosti, Bil Klinton je nužno morao da bude pripadnik odgovarajuće krvne loze. Postao je guverner Arkanzasa kad je imao samo 32 godine, a sa 46 godina života postao je treći najmlađi predsednik Sjedinjenih Država. Od samog početka je znao šta je potrebno za političko napredovanje, a u jednom intervjuu iz 1994. godine rekao je da zna, na osnovu knjiga Kerola Kvinglija, svog tutora na jezuitskom Univerzitetu Džordžtaun, da postoji stalna nevidljiva vlada bankara i vladinih zvaničnika koja kontroliše političku scenu iza kulisa. Rekao je da je, još kao mladić, shvatio kako mora da se približi tom užem krugu ako želi da postane deo procesa donošenja odluka koje oblikuju svet. U stvari, tada je već znao da je upravo za to i odabran. On je bio još jedan produkt proizvodne linije i štancovanja predsednika pod palicom Iluminata – njime se lako manipulisalo, znao je kako treba izvršavati zapovesti i bio je svestan gomile neugodnih informacija o sebi koje čekaju da izađu pred javnost ako iskorači iz zacrtanih okvira.

Arkanzas je veliko središte iluminatskih operacija. Onde je u većoj meri prisutan Škotski obred Slobodnog zidarstva, a iz te je organizacije proizašao i Kju Kluks Klan. Amblem Klana sličan je Malteškom krstu, simbolu Malteških vitezova i Vitezova zlatnog kruga, koji su igrali značajnu ulogu u Rotšildovoj manipulaciji Američkim građanskim ratom. Kju Kluks Klan je istovetan Vitezovima zlatnog kruga, samo pod drugim nazivom, ali kontrolisan istom silom. Prema natpisima u nemačkom časopisu Noje solidaritat, guru i poočim Bila Klintona bio je Parson Vout, inicijat 32. stepena Škotskog obreda. Klinton je član mnogih tajnih društava, uključujući De Molejev red, koji je, inače pod kontrolom slobodnih zidara, koji se zaklinje na vernost mučeničkom vođi Vitezova templara Žaku de Moleu, koji je bio uhvaćen i kasnije spaljen na lomači u templarskoj čistki u Francuskoj početkom XIV veka.

Neki istraživači povezuju Klintonovu krvnu lozu sa Boldvinom od Bujona, bratom Bušovog pretka i vođe krstaša Godfroa de Bujona. Hrišćanski autor i istraživač Dž. R. Čerč piše: „Porodicu Bila Klintona možemo pratiti unazad do Vilijama Henrija Harisona i Bendžamina Harisona, što ga stavlja u rodbinski odnos sa Džeraldom Fordom i Džimijem Karterom. Njegovo srodstvo sa Fordom čini ga ’bliskim rođakom’ Ričarda Niksona i Džordža Buša.” Čerč kaže da je u leto 1996. godine upoznao čoveka koji je tvrdio da je potomak Rotšilda. On mu je rekao da je Bil Klinton kao dečak prisustvovao njihovim porodičnim proslavama: taj je čovek odrastao u istom gradu kao i Klinton. Pohađali su iste škole. Viđao je Bila na porodičnim okupljanjima sa jevrejskom kapicom na glavi. Prema njegovim saznanjima, Bil Klinton je potomak porodice Rotšild. Rekao je da su rabini imali običaj da mu ljube ruku, nazivajući ga Segulah Yeled Eklatosh – „odabrani kraljevski dečak”.

U januaru 1993. godine Džordža Buša oca u Beloj kući je zamenio Bil Klinton (Veće za spoljne odnose, Trilateralna komisija, Bilderberška grupa, De Molejev red, Rodsov stipendista, Slobodni zidar 33. stepena i „demokrata”). Porodice Buš i Klinton podređene su istim gospodarima i zajedno su radile na operaciji trgovine narkoticima preko uzletišta Mena u Arkanzasu dok je Bil Klinton bio tamošnji guverner. Kada je „demokrata” zamenio „republikanca”, sve je ostalo po starom, kao što će se dogoditi i u sledećoj verziji političkog pretumbavanja.

E.A.

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *