DETALJI UBISTVA: Advokat iskrvario na rukama ranjenog sina (26)

JEZIVI DETALJI UBISTVA: Advokat iskrvario na rukama ranjenog sina (26), izbezumljeni mladić dozivao pomoć i jaukao „tata, tata“ (FOTO)

Komšije koje su videle ubistvo ne mogu da veruju šta se desilo na pragu njihovog doma

Čuveni advokat Dragoslav Miša Ognjanović (57) ubijen je pred svojim sinom Petrom (26). Nesrećni mladić, koji je prisustvovao užasnom zločinu, pridržavao je oca da ne padne i kukao je „tata, tata“.

Petar je i sam bio ranjen u desnu šaku dok je pokušavao da pomogne svom ocu.

Advokatov sin ranjen je u ruku Foto: Petar Ognjanović/Facebook

– Čula sam pucanj, izletela sam na prozor i videla sam komšiju Ognjanovića kako leži na podu u beloj košulji poliven krvlju. Tad sam čula jauke od kojih mi se srce zaledilo. Čula sam kako ga sin doziva i viče „tata, tata“. I na njemu sam videla krv – ispričala je kroz suze za Telegraf.rs komšinica ubijenog advokata.

Ubijeni advokat Dragoslav Miša Ognjanović bio je oženjen najlepšom Srpkinjom (FOTO)

Policija na mestu gde je ubijen advokat Dragoslav Miša Ognjanović Foto: Telegraf

Prema rečima svedoka ubistva, Dragoslava Ognjanovića upucao je muškarac koji je nosio crni kačket. Komšije koje su videle ubistvo ne mogu da veruju šta se desilo na „pragu njihovog doma“.

Sanju Papić je tužna vest sačekala u Hrvatskoj: Neposredno pre ubistva advokata objavila je sliku sa njihovom devetomesečnom ćerkom (FOTO)

– Ušla sam u zgradu, i dok sam se pela uz stepenice čula sam pucanj. Okrenula sam se da vidim šta se dešava i videla sam čoveka kako leži u lokvi krvi. Nisam smela da se vratim nazad da vidim o čemu se tačno radi. Uplakana sam ušla u stan i rekla majci da je neko ubijen ispred zgrade i da zove policiju – rekla je uplašena i uznemirena devojka koja od šoka jedva priča.

Dragoslav Miša Ognjanović Foto: Tanjug/Zoran Žestić

Ubistvo se desilo u Ulici Antifašističke borbe broj 45, a policija intenzivno traga za nepoznatom osobom koja je izvršila stravičan zločin.

– Kod Miloševog konaka stvorila se kolona vozila jer policija svakog zaustavlja zbog pretresa i legitimisanja – javio je čitalac Telegrafa.rs.

Ovo je samo jedna od lokacija gde policija zaustavlja građane, sa ciljem da što pre pronađu ubicu.

 

 TELEGRAF (M. Antonijević, I. Vlajković)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *