DETALJI UBISTVA KIK-BOKSERA U LESKOVCU: Ubica ga pozvao da se nađu, pa ga izrešetao?

Istraga o ubistvu kik-boksera Nikole Jovića (23), sina žandarma iz Leskovca, koji je likvidiran na rođendan ispred zgrade u kojoj je živeo u leskovačkom naselju Dubočica, vodi se u više pravaca, saznaje Kurir.
Dosad prikupljene informacije ukazuju da je Jović poznavao ubicu i da se najverovatnije pre zločina čuo s njim telefonom kako bi ugovorili susret.
– Jović je uveče bio u kafiću s prijateljima i proslavljao rođendan. Imao je nekoliko poziva u tom periodu, a nakon jednog je krenuo iz kafića taksijem. U parkiću blizu zgrade našao se s napadačem, koji ga je nakon svađe izrešetao. Proverom svih poziva biće utvrđeno da li je možda jedan od razgovora Jović imao sa ubicom – objasnio je izvor Kurira blizak istrazi.
Kako navodi, još se ispituje zbog čega se Jović posvađao s napadačem.
– On je ranije hapšen zbog droge, a bio je i u sukobu s grupom žestokih momaka iz Leskovca. Da li to ima veze sa ubistvom, zasad se ne zna. Policija će obaviti razgovore sa svim osobama s kojima je Jović bio te večeri u kontaktu. Takođe, biće pregledani i svi snimci nadzornih kamera koje su postavljene u blizini parka u kojem je mladić ubijen dok je bežao – kaže naš sagovornik.
Prema njegovim rečima, s mesta zločina su uzeti svi pronađeni otisci obuće.
– Proverava se i da li je ubica na mesto okršaja došao automobilom, kao i da li je u svemu ovome imao saučesnika – navode u istrazi.

Izvor: Kurir

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *