Devojčica (13) je otišla kod doktora misleći da ima zatvor, a onda je utvrđeno da je TRUDNA. Najveći šok bilo je saznanje KO JE OTAC

Foto: Profimedia/ilustracija

Sedamdesetogodišnji muškarac iz Boka Ratona (Florida) optužen je za seksualno zlostavljanje deteta nakon što je 13-godišnja devojčica, s kojom je živeo, ostala u drugom stanju.

Tinejdžerka se javila lekaru zbog bolova u stomaku, misleći da ima zatvor, ali je utvrđeno da je u trećem mesecu trudnoće.

Ona je stanovala sa Renoom Džeromom, koji ju je, kako je rekla policiji, stalno dodirivao i imao seks s njom.

Iz policijskog izveštaja, u kome su mnogi podaci zatamnjeni, ne vidi se u kakvom su međusobnom odnosu bili.

Ivana (18) je pronađena mrtva nakon trojke sa tajkunom i njegovom ženom! Bračni par se oglasio prvi put posle tragedije!

Osumnjičeni je rekao policiji da brine o devojčici.

– Džerom je izjavio da su poslednjih nekoliko meseci tri puta imali seksualne odnose uz obostranu saglasnost, te da je ona pokazivala veće interesovanje za njega, nego on za nju, i da je nikad ni na šta nije prisiljavao – navodi se u izveštaju.

Džerom, koji je priznao da je otac nerođenog deteta, nalazi se u Zatvoru Okruga Palm Bič, bez mogućnosti oslobađanja uz plaćanje kaucije. Sudija mu je zabranio kontakt s devojčicom i drugim osobama mlađim od 18 godina dok se čeka rezultat istrage.

devojčica

Foto: Profimedia/ilustracija

U Floridi je granica zakonitog pristanka na seksualne odnose 18 godina, mada u pojedinim slučajevima omogućava i seksualni odnos sa 16 godina, pod uslovom da partner nije stariji od 23 godine. Takođe, nedavno je uveden „Zakon Romea i Julije“, koji treba da spreči da tinejdžeri i parovi srednjoškolskog uzrasta koji imaju seksualne odnose budu obeleženi kao seksualni prestupnici.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *