DEVOJČICA (14) zatrudnela, UJAK je silovao MESECIMA?!

Foto: Profimedia/ilustracija

Ovaj slučaj je prijavljen policiji i na ovome radi Više tužilaštvo u Smederervu

Strašna patnja koroz koju je prolazila devojčica otkrivena je tek kada je zatrudnela i požalila se drugarici o agoniji kroz koju je prolazila.

Devojčica je mesecima ćutala o seksualnom zlostavljanju kom je bila izložena, i tek je u čestvrtak smogla snage da progovori. Ispričala joj je kako ju je ujak silovao i da sumnja da je trudna.

 

Silovanje

Foto: Profimedia/ilustracija

Sve je ispričala drugarici i majci. Majka ju je odmah odvela kod ginekologa koji je potvrdio trudnoću.

Ovaj slučaj je prijavljen policiji i na ovome radi Više tužilaštvo u Smederervu. Ujak devojčice A.N. iz sela Mramorak kod Kovina je ubrzo uhapšen.

Zaplenjena je i njegova garderoba – trenerka i farmerke, a veštačiće se DNK tragovi u njegovom autu, u kojem ju je silovanje, kako je prethodno ispričala devojčica.

Ujak joj pretio da se neće dobro provesti ako nekome kaže

Majka devojčice dozvolila je ćerki da ispriča za medije šta joj se desilo.

– Majka, komšije I ja smo bili kod tetke, ujak je došao da nas, decu vrati. Krenuo je po moju majku, ali mi je rekao da i ja krenem sa njim da se malo provozam. Skrenuo je sa puta i počeo da me pipka. Rekla sam mu “Šta to radiš, ostavi me na miru, reći ću majci”. On mi je rekao da ućutim, sinuo me i oduzeo mi nevinost – kroz suze je pričala devojčica.

Ujak joj je, kako devojčica navodi, rekao “da se neće dobro provesti ako nekome kaže”.

 

Čovek stoji pred vratima u mraku

Foto: Profimedia

Onda su otišli po njenu majku, a ujak se ponašao normalno.

– Ujaka sam volela i nisam mogla da shvatim kako je to mogao da mi uradi. Plakala sam da niko ne primeti. Od sramote nisam smela nikome da kažem – pričala je devojčica I.N.

Kako je rekla, silovanja su se nastavila i narednih meseci. Prvi put, posle dva dana, kad je krenula u školu. Opet ju je, kako tvrdi, uvukao u kola i silovao. Pre 2 meseca je posumnjala da je trudna.

Očajna majka bila žrtva svog brata!

– Iako sam mu rekla da me ostavi na miru i da mislim da sam trudna, na šta je odgovorio da ga je briga. Poslednji put me silovao u ponedeljak, nisam više mogla da ćutim – rekla je devojčica.

Sve ovo je ispričala i policiji, dok je ispred nje sedeo ujak.

Nakon ovoga, njena majka je iznela još detalja – priznanje da je i ona bila žrtva svog brata, koji je pokušao jednom da je siluje, naočigled trogodišnje ćerkice i da se tad jedva odbranila.

Izvor: Srbija danas.com

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *