DEVOJKA ANE BRNABIĆ NOVA POMOĆNICA DIREKTORKA CENTRA ZA RADIOLOGIJU U KCS

Afera top EKSKLUZIVA

 

DEVOJKA ANE BRNABIĆ NOVA POMOĆNICA DIREKTORKA CENTRA ZA RADIOLOGIJU U KCS

Pacijenti je vole, a neke kolege sabotiraju!

 

Milica je primljena je u Klinički centar Srbije kao jedan od najboljih i najmlađih lekara u Srbiji

Mnoge Miličine starije kolege i koleginice, od kojih su neki i profesori, prema rečima našeg izvora, izuzetno su ljubomorni na premijerkinu devojku, zbog čega se trude da je na sve načine saobotiraju

 

Nova pomoćnica direktora Centra za radiologiju i magnetnu rezonacu pri Kliničkom centru Srbije mogla bi da postane Milica Đurđić, doktorka koja je već osam godina u stabilnoj emotivnoj vezi sa premijerkom Srbije, Anom Brnabić, otkriva ekskluzivno izvor Afere.

Milica već tri godine radi kao lekar u Centru za radiologiju i magnetnu rezonacu Kliničkog centra Srbije, a ukoliko ona postane nova pomoćnica direktora u tom slučaju bez fotelje ostaje aktuelni pomoćnik direktora Centra za radiologiju i magnetnu rezonacu pri Kliničkom centru Srbije dr Aleksandar Radević.

– Milica je primljena je u Klinički centar Srbije kao jedan od najboljih i najmlađih lekara u Srbiji. Ona je, medicinu završila u roku, i to sa desetkama tako da svojim zalaganjem, trudom i radom apsolutno zaslužuje mesto pomoćnika direktora Centra za radiologiju i magnetnu rezonacu, ili makar mesto načelnika nekog odeljenja pri tom centru gde ona od 2015. godine radi kao lekar, objašnjava sagovornik Afere.

On dodaje da će se sagledati svi aspekti, nakon čega će biti poznato da li će Milica biti pomoćnica direktorka Centra za radiologiju i magnetnu rezonacu, ili načelnica nekog odeljenja pri tom centru.

– To zavisi od uslova koje pomoćnik direktor mora da ispunjava, ali sasvim je svejedno da li će biti imenovana za pomćnika direktorka ili načelnicu nekog odeljenja ono što je važno da će se time znatno unaprediti rad Centra i olakšati pacijentima koji ovu doktorku obožavaju, objašnjava detalje naš izvor.

Afera je prva pisala da je Milica primljena na osnovu konkursa objavljenog na internet stranici Ministarstva zdravlja i na stranici NSZZ dana 4.5.2015. godine, odnosno odlukom direktora KCS br.10033 od 01.06.2015 godine, kako stoji u zvaničnom dokumentu u koji je naš novinar imao uvid. Tim je jasno da Ana Brnabić nije uticala na zaposlenje svoje devojke, jer tada nije imala nijednu političku funkciju.

Ona je za ministarku imenovana 11. avgusta 2016. godine, dakle više od godinu dana kasnije.

– Premijerka se ni sada ne meša u posao svoje devojke, baš kao ni Milica u njen. Ali, Ani će biti izuzetno drago zbog napredovanja njene devojke na poslovnom planu , a isključivo na osnovu postignutih rezultata. Vi ste već pisali o tome da Milicu pacijenti obožavaju, opisuju je kao prijatnu, nasmejanu, pravog stručnjaka. Svi traže pregled kod nje, a ona se trudi da svima izađe u susret zbog čega ostaje i prekovremeno da radi, priča izvor Afere iz Kliničkog centra Srbije.

Zbog svega navedenog mnoge Miličine starije kolege i koleginice, od kojih su neki i profesori, prema rečima našeg izvora, izuzetno su ljubomorni na premijerkinu devojku, zbog čega se trude da je na sve načine saobotiraju.

Koliko je posao u Centru za radiologiju i magnetnu rezonancu naporan, ali i koliku stručnost zahteva pokazuju zvanični podaci da je taj Centar prostorno smešten u čak 18 objekata u KCS i da se sastoji od Odeljenja u okviru kojih se nalaze odseci i kabineti.

– U Centru za radiologiju i magnetnu rezonancu se obavljaju visokospecijalizovane dijagnostičke i interventno-radiološke usluge, za stacionarne i ambulantne pacijente. Pružanje radioloških usluga u Centru za radiologiju i magnetnu rezonancu obavlja se organizovano u toku 24 časa, tokom cele godine, stoji na zvaničnom sajtu.

S.R.

 

 

VUČIĆ I MINISTRI ODUŠEVLJENI MILICOM

Prvo javno pojavljivanje premijerke i njene partnerke Milice Đurđić bilo je na finalnoj utakmici ovogodišnjeg Evropskog prvenstva u košarci u Istanbulu. Već tada je Milica odmah privukla pažnju svojim zanosnim izgledom i harizmom, a potpuno je očarala i članove Vlade Ane Brnabić koji su je upoznali, ali i predsednika Srbije Aleksandra Vučića koji je takođe upoznao partnerku premijerke Ane Brnabić.

-Milica je potpuno očarala sve ministre, ali i predsednika Vučića koji se zalaže za poštovanje ljudskih prava, objašnjava izvor Afere.

Brnabićeva je nedavno u društvu partnerke prisustvovala otvaranju Muzeja savremene umetnosti, poslednjem izvođenju predstave „Skakavci“, ali i koncertu Beogradske filharmonije.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *