Devojku uhodio psiho: Sve počelo na Adi Ciganliji!

Zoran N. (65) priznao je da pre dva dana uputio lažnu dojavu da je podmetnuta bomba u avionu Lufthanze, koji je iz Beograda trebalo da poleti za Frankfurt, a pravdao se time da mu se svidela stjuardesa sa tog leta.

Nakon saslušanja, tužilaštvo je predložilo sudu da mu odredi pritvor, rekao je za Tanjug portparol tužilaštva Ivan Marković.

Zoran N. (65) je u sredu iz stana svog prijatelja i sa njegovog telefona uputio lažnu dojavu.

Njemu se na teret stavlja krivično delo izazivanje panike i nereda.

Prema odbrani osumnjičenog, on je na Adi upoznao dve stjuardese Lufthanze i pozvao ih na večeru.

Posebno mu se svidela jedna od njih, crnkinja, ali one nisu pristale na idu sa njim na večeru.

  • Osumnjičeni ima psihičke probleme i trebalo bi da se to leči. Stjuardese su pokušale da ga odbiju i crnkinja mu je rekla da ako je do 20 sati nađe u hotelu da ce otići sa njim na večeru. Naravno, on je ne nađe, pa pošto mu se mnogo svidela dolazi rano ujutru kod drugara, kaže da mu hitno treba telefon, da treba da mu pošalju neke pare, ovaj mu da telefon i on pozove aerodrom i javi za bombu kako bi zadržao stjuardesu da mu ne ode – otkriva naš izvor iz istrage.

Posle anonimne dojave, pripadnici MUP-a su obavili kontradiverzioni pregled.

Zbog ove dojave, iz aviona nemačke kompanije „Lufthanza“ evakuisano je 130 putnika i pet članova posade. U međuvremeni su putnici vraćeni u avion koji je odleteo put željene destinacije sa zakašnjenjem.

Izvor: Republika.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *