DIVLJAO I BESNEO U JUTARNJEM PROGRAMU: Ministar Stefanović kod Sarape izbačen iz takta!

Gost Jutarnjeg programa na TV Pink bio je ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović, koji je govorio o tome kakvi su planovi ministarstva koje vodi i šta će se dešavati na sednici zakazanoj za 27. maj kada će izveštaj o Kosovu i Metohiji poslanicima predstaviti predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Stefanović je komentarisao i uvođenje doživotne kazne koju je skupština nedavno usvojila, ali i pooštravanje mnogih kazni za razna počinjena zlodela.

Na prvom mestu nije mogao da se ne osvrne na Marka Vidojkovića, opozicionog aktivistu koji je na prilično eksplicitan način oštro napao vladajuću većinu zbog usvojenih izmena Krivičnog zakonika koji je u javnosti prepoznat kao „Tijanin zakon“.

U svom komentaru Vidojković je, između ostalog, rekao kako se vladajuća većina Tijani „direktno pos*ala na grob, donevši „Tijanin zakon“ kojim je, nasuprot svim civilizacijskim dometima, uvedena doživotna kazna bez uslovnog otpusta za ubice nemoćnih lica, dece i trudnica…“

– To je skandalozno i monstruozno, oni na jedan monstruozan način diraju rane te porodice koje su izrazito teške. Kako je moguće da spavate noću, da legnete u krevet sa tom mišlju – kako da pomognem i olakšam nekom ko je silovao dete? Nema milosti, šta mi čekamo, kakvo smo mi to društvo, ko su ovi ljudi? Govorimo o ubicama dece, kako neko uopšte neko može da razmišlja da im olakša! – besneo je ministar.

Izvor: Alo

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *