Divnin prvi muž ulazi u „Zadrugu“ da je vrati!

Almir Asanović, prvi muž Divne DNK, ulazi u „Zadrugu“ da proba da vrati bivšu ženu!

Divna je Almira ostavila 2014. i za životnog saputnika odabrala Marka Kocića sa kojim je sada u rijalitiju. Njih dvoje, kao što je poznato, imaju i dete, ali se Almir, očigledno, ne miri sa tim da je izgubio Divnu.

– Potpisao sam ugovor sa Pinkom da uđem u „Zadrugu“. Čekam kao ozeblo sunce da se pojavim tamo. Znam da će se Divna upiškiti kad me bude videla, neće znati šta ju je snašlo. Reći će „I ovaj klošar je došao“. Ja ću da je pitam kad sam je tukao, kad sam je zlostavljao, zar joj nisam donosio kafu i doručak u krevet. Onda ću da sednem za onaj sto i da pričam s Mikijem iz Kupinova, a ona će da se žali drvetu što su me primili kad sam je tukao. Znam ja nju – priča prvi suprug Divne DNK, piše Kurir.

Almir, koji je prošle godine gostovao u „Parovima“, objašnjava kako će se ponašati prema bivšoj ženi:

– Reći ću joj da prva ljubav zaborava nema. Pevaću joj serenade, kuvaću joj kafu. Reći ću joj „Dođi da te poljubim, mače moje. Neću da vičem na nju. Ja ću njoj da kažem „Odi da te bubi tvoj Almi. Ti si moja prva ljubav, moja žena, zašto nisi ostala u mom srcu?“. A Marko će da se izbeči. A ja ću da mu kažem „Šta si se izbečio?“ – završava Almir Asanović.

Izvor: Kurir

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *