ĐILAS I VUČIĆ GOSTOVALI U EMISIJI NA PINKU: Vučić izdominirao u TV duelu

Te već sada davne 2005.godine još dok je Vučić bio sekretar u Srpskoj Radikalnoj stranci a Đilas mlada perjanica demokrata suočili su se u jednoj emisiji.

Emisija u kojoj Dragan Đilas nije birao reči da uvredi političkog protivnika dovela je tada atmosferu do totalnog usijanja da je voditeljka načisto izgubila kontrolu te ije mogla da iskontroliše situaciju koja se u nekoliko navrata otela kontroli.

Đilas kao po običaju Vučića je sve vreme vređao i optuživao i prozivao za stan od 61m2 dok se on baškario u velelpnim vilama i bio direktor tada sa već nepunih četrdeset godina.

Čovek koji je Srbiju opljačkao za vreme sankcija i umnožio svoj kapital do te mere da je postao milioner pre nego što su mu se pojavile i prve sede.

Vučić je celu emisiju bio znatno dominantniji od Đilasa koji se sve vreme podrugljivo smeškao dok mu je predsednik argumentovano iznosio činjenice o njegovom bogaćenju za vreme vladavine odnosno krađe države Srbije.

U jednom momentu Vučić isprovociran sarkastičnim izjavama žutog Đilasa osuo paljbu gde mu je u lice sasuo da je kao direktor narodne kancelarije prebacio 10 velikih firmi da se preko kancelarije oglašavaju. A među kojima su Simpo i Hipo Banka.

Kako je sve izgledalo pogledajte u snimku koji sledi.

(Republika)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *