Đilas ide sam na izbore, odjavio opoziciju!

Nekadašnji prvi čovek DS-a i bivši gradonačelnik, kako „Alo!” saznaje, nakon dugo premišljanja i vaganja odlučio je da se upusti u bitku za Beograd! On će, prema rečima našeg izvora, na izbore za prvog čoveka prestonice koji će biti održani početkom iduće godine najverovatnije izaći sam.

– Pokušao je da razgovara sa opozicijom, ali utvrdio da su vrlo neozbiljni. Shvatio je da mu je sigurnije da izađe sam, on svoje ambicije nikada nije skrivao i iako mu rezultati istraživanja javnog mnjega nisu pokazali da su ga se Beograđani uželeli, odnosno da uživa veliku popularnost, ipak je odlučio da izađe. Sreman je da u kampanju uloži veliki novac, koji realno ima – kaže naš izvor.

Politički analitičar Branko Radun nije iznenađen ovakvom Đilasovom odlukom, ali navodi da će bez stranačke infrastrukture teško ostvariti dobar rezultat.

– On očigledno ima želju da se vrati u politiku jer je nekako prerano penzionisan, znate, kad neko mlad ode u penziju, on ne zna šta će sa sobom. Đilas sada procenjue sa kim bi mogao u koaliciju i kako da se izbori sam ako krene tako jer nema stranačku infrastrukturu. Možda je za njega najprihvatljiviji Šapić, koji neće ni sa kim u koaliciju. Pitanje je da li bi Đilas mogao da pređe cenzus sam – komentariše Radun. Dragan Đilas nije odgovarao na naše poruke kako bi potvrdio ili demantovao naša saznanja.

Izvor: Alo

Foto: Printskrin N1

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *