Đilas spremio još pola miliona evra za kampanju!

Dragan Đilas, kandidat za gradonačelnika liste „Dragan Đilas – Beograd odlučuje, ljudi pobeđuju!”, ovih dana je na teškim mukama.

Naime, loša komunikacija sa koalicionim partnerima Sašom Jankovićem i Vukom Jeremićem dovela je do toga da još nisu formirali zajednički izborni štab, te da kampanju vode u hodu, bez originalnih ideja, ili sa idejama koje kradu od konkurenata.

No nedostatak strategije ne brine mnogo Đilasa, koji smatra da se svi ti problemi lako mogu prevazići novcem, te je spreman da odreši kesu za reklame u medijima, za koje je spremio budžet od neverovatnih pola miliona evra iliti oko 60.000.000 dinara, saznaje „Alo!”.

– Đilas je već dao pare za reklame, ali je još više obećao. Svi su videli da su se na početku kampanje pojavile reklame u tiražnim dnevnim listovima, što je Đilasa na dnevnom nivou žestoko koštalo. On je sa tim malo pauzirao, ne zato što para nema, nego zato što ih čuva za finiš kampanje – navodi naš dobro obavešteni izvor blizak njegovoj koaliciji i dodaje da se Đilas tek sprema za pohod na medije.

– Priča se da je spremio budžet za reklame i da on iznosi neverovatnih pola miliona evra. Kampanja zasad ide vrlo traljavo i nema jasnog dogovora sa partnerima, već je svako vodi za sebe. Zato i ne iznenađuje da Janković sa svojom ekipom radi na jedan način, Jeremić sa svojima na drugi, i da se tek ponekad sretnu na štandovima – objašnjava naš izvor i dodaje da Đilas računa da će ga iz te konfuzije izvući pare koje će dati medijima za reklame.

Podsećanja radi, Đilas je krajem januara udarnički krenuo u kampanju, i to putem medija i oglašavanja, o čemu je „Alo!” pisao. Pojedini dnevni listovi su tada bili preplavljeni njegovim reklama putem kojih je izneo ideje za Beograd.

Izvor: Alo

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *