ĐOKIĆ TUŽIO VOĐU PSG: A od Sergeja milionče!

MILAN ĐOKIĆ PREDSEDNIK OPŠTINE KNJAŽEVAC TUŽI TRIFUNOVIĆA

A od Sergeja milionče

Odgovarajući na teške optužbe Sergeja Trifunovića Đokić je rekao za Aferu, da nikada u životu nije uhapšen a kamo li da je uhapšen sa kokainom! Da je izvadio potvrdu iz suda koja to i dokazuje

 

Posle Dijane Hrkalović koja je podnela tužbu protiv Sergeja Trifunovića, tužbu piše i advokat Milana Đokića, predsednika opštine Knjaževac. Đokić traži milion dinara od Sergeja a novac će ići za podizanje nataliteta u Knjaževcu. Za sada o tužbi ništa ne govori jedino Bata Gašić, koji je takođe više puta pomenut u Knjaževcu.

Vođa PSG pred stotinak ljudi osuo je paljbu po rukovodstvu Knjaževca i čelnim ljudima SNP u vrhu policije:

-Jutros sam na društvenim mrežama objavio sliku sa Miroljubom Prvolovićem, čovekom koji je danima šetao sam u Knjaževcu na protestu, a večeras nas je 400 – 500… Uzeo sam ovaj kafanski blokčić da vidimo šta imamo dalje. Da, Milan Đokić zvani Kraka (predsednik  opštine) čovek koji je uhapšen sa 170 grama kokaina! Interesantno! Ja ne kažem da je Kraka narkoman, možda je Kraka prodavao nekome. Razumete, inspirisan Skarfejsom… Za to vreme Dijana Hrkalović se zabavlja sa likom koji diluje drogu, vozi džipove bez tablica i hapsi ljude.

Da li ste spremni da šetate dve godine, nastavio je Trifunović, ako niste spremni nećemo ništa učiniti. Naoružajte se strpljenjem, samo strpljivo, samo hrabro! Oslobodila se ova zemlja i Turaka, oslobodiće se i vas janičara. Da vam kažem nešto, tebi Bato Gašiću, tebi Krako i vama lokalni moćnici. Niste vi ni janičari, ako ste čitali Andrića a niste, pošto ništa jebeno niste čitali. Janičari su bili jedna obrazovana vojska, vi ste najobičniji govnari, vi ste najobičniji govnari koji uzurpiraju i maltertiraju svoj sopstveni narod zarad malih ličnih interesa. Zato ćete otići u mrak i kanalizaciju, zato ćete nestati… Uskoro će 5. oktobar i sve vas pozivam da ne prespavamo taj 6. oktobar kao što smo ga prošle godine prespavali. Krakooo, eto nas! – grmeo je poznati glumac, od nedavno i političar.

Odgovarajući na teške optužbe Sergeja Trifunovića – Đokić je rekao za Aferu, da nikada u životu nije uhapšen a kamo li da je uhapšen sa kokainom! Da je izvadio potvrdu iz suda i policije koja to i dokazuje, te da mu je bilo jako neprijatno pogotovo što je sve to čula i njegova maloletna ćerka, ali i otac koji ima skoro 80 godina, te da ni sam nije znao kako da se ponaša kad je došao kući.

-Razmišljao sam da se pravim kao da se ništa nije desilo, ne znajući da su ukućani to već čuli, ili da sve prebacim na šalu i ignorišem, rekao je Đokić i dodao:

-Sergej je došao u grad u kome su još od 2015. godine besplatan prevoz za sve kategorije stanovnika, besplatni udžbenici za sve đake, više od tri hiljada hektara voća zasađeno subvencijama iz budžeta, svakoj nezaposlenoj majci koja rodi treće dete isplaćuje 4.000 evra, grad u kome je besplatna pripremna nastava za srednje škole i fakultete za svu decu, grad koji nema ni jednog dinara kreditnog zaduženja.

U tom gradu su pretpostavljam, nastavlja Đokić, Knjaževčani očekivali da čuju neke Sergejeve predloge kako da se živi bolje, kako da pomognemo ljudima na selu, kako da otvorimo neko radno mesto. Umesto svega toga čuli smo samo čitav niz najvulgarnijih uvreda i pretnji koje nisu ništa novo. U politici koja žene naziva fuksama i kurvama a političkim neistomišljenicima preti vešalima ili nestajanju u kanalizacijama, to nije ništa novo.

Ja na uvrede neću odgovarati uvredama, niti ću u talogu primitivizma i nepristojnosti i silejdžijstva da pravim društvo Sergeju Trifunoviću, jer je u tom talogu on kao riba u vodi. Ali kao predsednik opštine, otac troje dece i ostarelih roditelja imam obavezu da odgvorim na optužbu da sam imenom i prezimenom, narkodiler koji je hapšen sa 170 grama kokaina. Zbog ovih gnusnih optužbi koje nemaju nikakve veze sa istinom podneću tužbu protiv gospodina Trifunovića i čekati da na sudu dokaže svoje argumente, ili da kroz proces ja dokažem da je on lažov.

U prilog tome, dostavljam i uverenja iz policije i suda gde se vidi da nikad nisam hapšen ni osuđivan za bilo koje krivično delo a kamo li za narkotike. Uostalom gospodin Trifunović je citirao i Tonija Montanu, glavnog lika filma Lice sa ožiljkom i možda mu je Toni i čitav taj svet blizak, ali meni i čitavoj pristojnoj Srbiji takvi likovi daleko su – mnogo, mnogo svetlosnih godina. Jedino što me povezuje sa tim filmom je moj ožiljak na licu koji nosim od rođenja. Ako je na taj način hteo da me uvredi i sve ljude sa deformitetom – nije uspeo. I na kraju da kažem da ću na sudu tražiti odštetu od milion dinara a sav novac koji dobijem ću ustupiti Fondaciji za povećanje nataliteta u mojoj opštini.

G: Katić

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *