DNO DNA: Sergej brutalno izvređao stariju komšinicu: Sisaj k*rac veštice matora!!!

Đilasov pajtos Sergej Trifunović juče je prevazišao sve moguće granice pristojnog ponašanja tako što je jednu stariju sugrađanku izvrđao najprizemnijim i najpogrdnijim rečima.

Incident se dogodio kada je žena, koja prema Sergejevim rečima živi do njega, uzvikivala „Đilase lopove“, podržavajući akciju koja je ove večeri organizovana u čitavom gradu.

  • Sisaj krac matora veštice, a za to što me fotkaš jbo sam ti sve po kući – vrištao je Trifunović vidno nervozan i revoltiran.
  • Na društvenoj mreži Tviter, Sergej Trifunović je bio još brutalniji u vređanju. Komšinicu je nazvao „matorom vešticom“ uz opasku „gde ćeš da kašikom na bager“ i pretnjom da će joj razbiti prozor.
  • Kuda ovakvo ponašanje vodi? Ako se ovako ljudi koji sebe nazivaju liderima opozicije ponašaju prema svojim komšijama, šta onda mogu očekivati ostali građani koji su daleko od njih i kojima nikada nisu videli oči? Bez obzira na sve, na suprotstavljene političke stavove i zastupanje različitih ideja, neka mera ljudskosti i poštovanja mora da postoji u odnosu prema komšijama i ljudima iz okoline sa kojima smo često u kontaktu.
  • Izvor: Republika.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *