DODIK PRELOMIO?!: Žena na čelu Srebrenice!

Na čelu Srebrenice posle narednih izbora po svemu sudeći biće žena, saznaje Afera iz odlično obaveštenih izbora u ovom gradu.

NADA JOVANOVIĆ DNS

Na poslednjem sastanku svih srpskih stranaka koje učestvuje na izborima u ovom gradu a koji je održan u Crkvenoj opštini, dosadašnji prvi čovek Mladen Grujičić nije dobio podršku većine srpskih stranaka, pa i predsednik SNSD Mile Dodik najozbiljnije razmišlja da nađe osobu koja bi odgovarala svim srpskim strankama, a ženska osoba bi svakako bila odličan pogodak. Uostalom, na pretprošlim izborima protivkandidat Ćamila Durakovića bila je upravo Vesna Kočević.

VESNA MUSTAFIĆ SDP

Sledeći sastanak srpskih stranaka Srebrenice biće održan u prostorijama DNS i može se očekivati da domaćin predloži jednu od svojih kandidatkinja Jovanu Rakić ili Nadu Jovanović. Jovanovićeva je inače direktor Turističke organizacije RS. A Jovana Rakić je visokoobrazovana političarka koja je završila fakultet u Banjaluci i bila je član tima Centra za balkanske integracije.

SANJA KABLAR MOČEVIĆ

Sanja Kablar Močević bi ponovo mogla biti Dodikov kandidat koju bi sve stranke rado podržale. Ona je inače direktor osnovne škole „Kosta Todorović“ u Skelanima.

Kandidat SDP-a bi mogla biti Vesna Musafić, ona je odbornik ove stranke Srebrenici.

Šta će se dešavati narednih dana u Srebrenici Afera će pažljivo pratiti. Za sada su očigledne dve stvari. Grujičić je prošlost zbog mnogobrojnih afera u kojima je i sam učestvovao i novi ujedinjeni srpski kandidat će biti nežnijeg pola.

E:A:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *