DOK PROŽIVLJAVA NIKAD VEĆU AGONIJU S NADEŽDOM Toma Panić podelio intiman snimak, čestitke stižu sa svih strana i to sa velikim razlogom (FOTO/VIDEO)

Nakon brojnih svađa, koje su Nadežda Biljić i Toma Panić imali u rijalitiju tako i van njega, kao i svađa sa njegovom porodicom i iznošenja prljavog veša u javnost, Nadežda je po svemu sudeći rešila da stavi tačku na sve, ali ipak izgleda da su svojoj ljubavi dali šansu.

Toma Panić prolazio je kroz težak period sa izabranicom Nadeždom Biljić, a sada je raznežio pratioce objavom na društvenim mrežama.

Nekadašnji maneken i rijaliti učesnik objavio je fotografiju sa sinom Longom kog je dobio sa pevačicom, a neko ga je fotografisao dok je sina hranio.

Toma Panić sa sinom

Mali moj, dobri“, napisao je Toma na Instagramu, a posle šokantnih informacija ova fotografija je oduševila njegove pratioce.

Podsetimo, Nadežda Biljić je pokušala navodno da skoči sa poznatog belog mosta u Valjevu zbog svađe sa njenim nevenčanim suprugom s kojim ima sina Longa. Toma Panić tada je bio zatečen i nije hteo ni da potvrdi, ni da negira da je Nadežda pokušala navodno da skoči sa mosta, pominjajući njegovu bivšu ljubavnicu Paulu Hublin, kako su mediji napisali.

(Alo)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *