DOKAZI PROTIV KRIMINALNE GRUPE: Ubice brata Luke Bojovića komunicirale preko Marinka Rokvića!

Kriminalna grupa kojoj se sudi za ubistvo Nikole Bojovića 29. aprila 2013. u Beogradu i Miloša Vidakovića u Budvi 2. jula dogovarala se o svojim kriminalnim aktivnostima preko mejla sa imenom Marinko Rokvić, kao popularni pevač.
Sudsko veće juče je među pisanim dokazima koji su prikupljeni prikazalo i ovaj mejl. Podsetimo, Miloš Vojnović, koji je priznao da je pucao u Vidakovića i sklopio sporazum o svedočenju s tužilaštvom, objasnio je ranije kako je dogovarana likvidacija.

– Komunicirali smo preko mejla, ali nismo slali poruke, nego smo napravili mejl i šifru i poruke smo jedni drugima ostavljali u draft, pa kad se poruka pročita, obriše se. Znam da nam je mejl bio „Marinko Rokvić“. Šifra nam je bila „more“ – ispričao je Vojnović.
U sudnici su juče prikazane i fotografije s lica mesta i ubijenog Nikole Bojovića, pa je sudija naglasio da bi one mogle da budu uznemirujuće za njegovu porodicu, koja sedi u publici. Tada se Saša Cvetanović, koji je optužen da je u centru Beograda pucao u rođenog brata Luke Bojovića, okrenuo i pogledao sestru pokojnog Nikole, na šta je ona burno reagovala.

– Smeće jedno, kako možeš da me pogledaš u lice nakon što si mi ubio brata – obratila mu se Marija Bojović. Podsetimo, rođeni Cvetanovićev brat Jugoslav nedavno je ubijen u Vranju.

Izvor: Kurir

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *