Doktor proglasio smrt žene u Kikindi BAKA OTVORILA OČI PRED POGREBNIKOM!

 , kada su došli po telo umalo da UMRU OD STRAHA! Odmah su pozvali Hitnu pomoć!

AUTOR:ALO/M.O:; D.K. 

 0 Komentara

Drugi povratak iz „mrtvih“ u Kikindi.

Dom zdravlja

Dom zdravlja, Foto: M.O.

Samo godinu dana nakon što je lekar Hitne pomoću u Kikindi proglasio baku Radojku S. (70) mrtvom, a ona se nakon desetak časova probudila živa, dogodio se novi bizaran slučaj. Ovoga puta, u pitanju je starica I.K. (89), takođe iz Kikinde, koju je lekar Hitne pomoći pregledao u njenoj kući i konstatovao smrt, ali se ispostavilo da je baka „oživela“ i da se nalazi u teškom zdravstvenom stanju.

Starici I.K. (89) iz Kikinde doktori su već dali posmrtnicu, ali je ona „prevarila“ smrt i otvorila oči u svojoj kući na zaprepašćenje pogrebnika kojeg je bakina rođaka zamolila da joj skine zlatne minđuše.

– U tom trenutku baka je otvorila očila. Ispostavilo se da živa. Zamislite koji je to šok bio – priča izvor „Alo!“

Kovčeg

Kovčeg, Foto: M.O.

Staricu I.K. je pregledao dežurni lekar Hitne pomoći u njenoj kući na poziv rođaka i tom prilikom konstatovao je smrt. Nešto kasnije došla je i pogrebna služba. Svi su se šokirali kada je baka davala znake života i otvorila oči. 

– Ponovo je pozvana Hitna pomoć koja je baku prevezla sanitetskim vozilom u Opštu bolnicu gde je hospitalizovana i smeštena na Odeljenju neurologije. U komi je i u vrlo teškom zdravstvenom stanju – kaže naš izvor.

Iz Doma zdravljau Kikindi povodom ovog slučaja još nema zvaničnog saopštenja, ali je direktorica dr Biljana Marković rekla da će se medijima obratiti u ponedeljak, nakon izveštaja interne Komisije za unutrašnju kontrolu.

Podsetimo, sličan slučaj u Kikindi potresao je javnost maja prošle godine kada je korisnicu Starog doma Gerontološkog centra, Radojku S. (70) lekar Hitne medicinske službe koja je u sastavu Doma zdravlja, uveče proglasio mrtvom ali je, nakon što je tokom noći davala znake života, ujutru isti doktor konstatovao da je starica živa. Komisija za unutrašnju proveru kvaliteta rada utvrdila je da je doktor napravio stručnu grešku, zbog čega je prebačen na drugo radno mesto.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *