DONETA MRTVA NA NASIP: Tragovi Jelenine krvi otkrili gde je oružje, OVIM je Jelena UBIJENA!

Tragovi veće lokve krvi, koji su nađeni u blizini kanala u Borči, potvrđuju da je Jelena Marjanović doneta mrtva na nasip, da je tamo presvučena i da su njena garderoba i oružje kojim je ubijena tamo zakopani!

Kako „Alo!“ saznaje, proverava se deo šume u blizini nasipa, jer novi dokazi ukazuju da se tamo krije jama u koju su bačene Jelenine krvave stvari, kao i šrafciger i tesarski čekić kojima joj je smrskana lobanja.

– Veća lokva krvi nastala je, najverovatnije, kada su ubice i njihovi pomagači spuštali telo, pre nego što su ga bacili u kanal. Policija je nove dokaze dostavila Višem javnom tužilaštvu u Beogradu, koje je tražilo njihovu proveru. Pretražuje se deo šume, koja se nalazi na početku nasipa, jer sve ukazuje na to da je Jelena tamo kompletno presvučena, pre nego što je bačena u kanal, kao i da su njene krvave stvari zatrpane u zemlju zajedno s oružjem kojim je brutalno ubijena – navodi naš izvor blizak istrazi i otkriva da je Jelena pre smrti ubadana zvezdastim šrafcigerom!

– Jelena je u blizini desnog uha imala četiri frakture lobanje, koje su nanete šrafcigerom, čiji je vrh u obliku zvezdice. Ležala je na stomaku pre zadavanja smrtonosnih udaraca. Istim šrafcigerom je ubodena u desnu nadlakticu i podlakticu, a onda direktno u glavu. Preostalih pet povreda, kojima joj je glava bukvalno smrskana, nanete su tesarskim čekićem. Udarci oštrim delom čekića zadati su naknadno, jer su ubice htele da budu sigurne da je zaista mrtva! – kaže naš sagovornik.

On ističe da su rane tokom veštačenja upoređivane sa 74 različite alatke, sve dok nije ustanovljeno da su nanete zvezdastim šrafcigerom.

Prema rečima našeg sagovornika, Zoranu Marjanoviću je pao veliki teret sa srca kada mu je potvrđeno da je ćerka Jana svedočila u njegovu korist, ali da konačna odluka o dopuni i proširenju optužnice protiv njega, navodno, tek predstoji.

Izvor: Alo

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *