Doživela sam neverovatan orgazam sa mužem: Zabolela me je glava i usledio je PAKAO koji mi je UPROPASTIO ŽIVOT!

Lusindi Alen (38) iz Velike Britanije orgazam je umalo došao glave.

Sve se dogodilo pre pet godina – Lusinda je bila u šestom mesecu trudnoće i imala je seks sa svojim suprugom Tonijem. Kako objašnjava, doživela je orgazam uobičajenog intenziteta, a nakon seksa mučila ju je glavobolja. To nije bio prvi put, ali ovog puta glavobolje su bile tako jake i najintenzivnije iznad levog oka da nije mogla da zaspi.

– Ležala sam u krevetu i plakala u agoniji i Toni je rešio da pozove moju mamu – kaže Lusinda.

Ona dodaje da je od trenutka kada je prvi put stupila u seksualne odnose imala glavobolje nakon orgazma, ali da nikada nisu trajale predugo. A ovog puta svima je bilo jasno da je u pitanju nešto ozbiljnije. Pozvali su Hitnu pomoć, a u tim trenucima Lusinda je nekako izgubila i moć govora.

Ispostavilo se da ima krvarenje mozga i da je doživela težak šlog, praćen sa četiri manja šloga. Beba je bila dobro, a lekari su morali da joj izazovu komu kako bi izveli operaciju na mozgu. Šest dana nakon toga, usledio je porođaj carskim rezom, a Lusindi je levi deo tela ostao paralizovan zbog krvarenja mozga i šlogova. Sada je stalno u kolicima.

– Hodanje nakon kome nije ni nalik onome što gledamo u filmovima. To je težak i zbunjujuć proces. Bila sam u teškoj depresiji i razmatrala samoubistvo – kaže Lusinda.

Danas se, kaže, oseća mnogo bolje, a o svom slučaju govori kako bi skrenula pažnju ljudima da glavobolju posle seksa ne shvataju olako.

Izvor: Refinery29.com

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *