Dragan Velikić: Vučić je radikal po ubeđenju i „Šešeljev mali“!

Poznati književnik i dvostruki dobitnik NIN-ove nagrade Dragan Velikić koji je javno tokom predizborne kampanje podržavao Sašu Jankovića,  u intervjuu Blicu osvrnuo se još jednom na aktuelnog premijera i izabranog predsednika Srbije Aleksandrav Vučića kojeg je nazvao „Šešeljivim malim“!

Vučić se vajka na elitu, žali se na nerazumevanje, deo nje vređa, poneko i sa ove strane iskazuje, u najmanju ruku, bes prema njemu; koja je vrsta nesporazuma u pitanju, ko tu koga, zapravo, ne razume?

– Nema tu nikakvog nesporazuma, on je prosto sve suprotno od onoga što bilo ko od duha i integriteta može da poštuje. Agresivan, samoljubiv, bez profesije i bez dana radnog staža, Šešeljev mali, nastavlja da uništava ovu zemlju izmišljajući da je sve suprotno od onoga što radi i što jeste.

Ubeđenje? Vučić je radikal po ubeđenju, koji je okrenuo leđa radikalima kad je shvatio da tu više nema koristi. Dakle, koja su to njegova ubeđenja da bi ga misleći ljudi iz ubeđenja pratili, kaže Velikić na završetku intervjua.

Izvor: Blic

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *