DRAMA NA BEŽANIJSKOJ KOSI: PUKOVNIK PRETI DA ĆE SE ZAPALITI!

U toku je još jedan pokušaj iseljenja iz stana pukovnika u penziji Gojka Lalovića i njegove porodice u Vespučijevoj ulici na Bežanijskoj kosi.

Udruženje „Krov nad glavom“ ispred zgrade se nalazi i vatrogasno vozlo, pošto je pukovnik seo ispred ulaza u stan sa benzinom i šibicom, dok se njegova 28-godišnja ćerka nalazi u objektu i preti da će skočiti sa terase ukoliko se nešto dogodi njenom ocu.

  • Moj otac nije kriminalac, on je odlikovan čovek, vršio savesno svoju službu, to ga je na kraju i koštalo posla, rekla je njegova ćerka.

Podsetimo, ovo je ko zna koji po redu pokušaj iseljenja porodice Lalović, po nalogu Ministarstva odbrane, koje je ranije istaklo da pukovnik u penziji „bespravno koristi dva stana“.

  • Penzionisani pukovnik Gojko Lalović bespravno koristi dva stana u Beogradu koji su vlasništvo Ministarstva odbrane, i to: garsonjeru u Pohorskoj ulici i troiposoban stan u Vespučijevoj, saopštili su ranije iz Ministarstva odbrane.

Ćerka apeluje na Ministarstvo da pozovu njenog oca na razgovor, da organizujuju sastanak, jer je to jedino što će sprečiti tragediju.

Izvor:Kurir

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *