DRAMA: Socijalno došlo da oduzme dete Divni i Marku!

Marko i Divna su ćerku Kristinu ostavili njenim roditeljima i slagali da se vraćaju za tri dana, a ustvari su ušli u rijaliti „Zadruga“. Socijalna služba je došla da vodi dete u dom, ali je baba i deda nisu dali.

Divna i Marko koji su se proslavili učešćem u emisiji DNK, u rijaliti „Zadruga“ ušli su bez znanja Divninih roditelja, a samo zahvaljujući deki male Kristine sprečeno je njeno oduzimanje.

U navedenoj informaciji ne bi bilo ništa sporno, da Divninim roditeljima nisu ostavili ćerkicu Kristinu, pod izgovorom da idu u Beograd na dva-tri dana, ne pomenuvši odlazak u rijaliti na neodređeno vreme.

Kako je u razgovoru za „Telegraf“ otkrio Divnin otac Toma Jovanović, razočaran je time što su ga Divna i Marko lagali:

– Prevarili su me, da ti kažem. Pitala me mogu li dva-tri dana da je pričuvam, treba da ide do Beograda, da uzme nešto. Pa, dobro, rekoh, mogu dva-tri dana… Duže ne mogu. Ja sam stariji čovek, majka ti je malo i nesposobna… Nije mi rekla da ide u „Zadrugu“. Vidiš ti to? To mi nije rekla uopšte… Dovukla neke stvari… Za dva, tri dana, rekoh šta će mi tolike stvari? – ispričao je Toma i dodao:

– Bili su iz socijalnog, dolazili su ovde… Odmah su došli, drugi dan. Ne znam kako su doznali da je dete kod mene, mora da je neko prijavio, sigurno. Ja ih nisam prijavio – kaže Toma.

– Nisam ja bio tu, samo je žena bila. Tu su kupili nešto u prodavnici, doneli detetu… Ona im je rekla da će da mi kaže (da su bili, prim. aut.), ali ona da dete da iz kuće neće. Tako im je rekla – objašnjava Jovanović.

Na pitanje šta se dogodilo posle toga, te da li je Toma morao da potpiše neki dokument kako bi dete ostalo sa njim, otkriva:
– Bio sam u Svilajncu. Ja sam dete preuzeo. Sad će oni da imaju muku da ga uzmu od mene, kad dođu, otac i majka. Nisu mi ostavili dete, ja sam ga primio od socijalnog. Ostavili su ga bez ičega – tvrdi Toma i dodaje:

– Videću da li ću im vratiti dete. Sad će da dođe prija iz Austrije, pa ću da vidim sa njom. Možda ću im dozvoliti, možda neću. Znaš zbog čega možda neću? Ti uslovi tamo…majka može da ga istera iz kuće… A, ja da pustim dete neću sigurno – kaže Jovanović.

U daljem razgovoru, pitali su Tomu da li bi Divnu i Marka primio kod njega.

– Ne sme onaj da dođe kod mene. Ja iako sam ostario radim mnogo, a on nije naučio da radi. Mangupska posla… – rekao je Divnin tata i dodao:

– Dete ne pita to uopšte. Samo viče „mama, tata“… Mene su slagali, ali, dobro. Moje kuče me je ujelo, nije tuđe. Nije trebalo da me lažu. Trebalo je lepo da sednu sa mnom da pričaju, to mrzim. Dete nema Pampers, za jelo ima… Svu hranu imamo.

Izvor: Alo

Foto: Printskrin

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *