DRŽAVNU STARLETU DUŠICU JEVĐENOVIĆ (28) BRUTALNO PRETUKAO MUŽ MAKRO ZARUBICA: Čupao joj nokte i kosu, davio je i šutirao!

Uplašena za svoj život, Dušica Jevđenović (28), poznata kao „državna starleta“, zatražila je pomoć u sigurnoj kući jer ju je, navodno, zlostavljao muž Milivoje Zarubica Puja (49), osuđivani makro.

Dušica na sve načine pokušava da se spase od balkanskog kralja prostitucije, s kojim je u braku dve godine. Dušica poslednjih meseci prolazi kroz pravi pakao. Tokom besa davio je, čupao joj kosu, Dušicu drži pod ključem dok ona trpi nesnosne bolove… Kako se navodi, sve je nedavno eskaliralo kada joj je Zarubica bukvalno iščupao komade kose zajedno sa mesom sa glave, potom joj čupao nokte, davio je i šutirao.

Nesrećna Dušica je završila u Sigurnoj kući. Komšije otkrivaju da su svakodnevno slušale ciku i dreku koja dopire iz njihovog stana, a deca sve to gledaju.

Poznat je kao balkanski kralj trgovine ljudima, srpski bos prostituki…

„Tokom 1999. godine protiv njega su podnete tri krivične prijave“, naveo je MUP u jednom od saopštenja i precizirao da je „u samo jednoj akciji protiv Zarubice, decembra 1999, policija u Resniku pronašla 46 devojaka iz Rumunije i Moldavije i 180.000 maraka“.

Navodi se i da je Zarubica, 2003. bio u bekstvu dva meseca, kada je policija za njim tragala zbog posredovanja u prostituciji“ i podseća da je tada uhapšen u akciji „Sablja“ u Batajnici.

Zarubicu je Viši sud u Beogradu 2004. i 2005, „zajedno sa još 11 osoba, osudio zbog krivičnih dela vezanih za trgovinu ljudima jer je učestvovao u organizovanju prostitucije i protivpravnom lišenju slobode najmanje 11 moldavskih državljanki“.

U novembru 2008. godine od Antimafijaškog suda u Bolonji osuđen je na 17 godina zatvora i novčanu kaznu od 150.000 evra zbog krivičnih dela trgovine ljudima i mafijaškog udruživanja. Ponovo je uhapšen 2010. godine.

Izvor: Alo

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *