DUGE KOLONE NA NIŠKOM AUTO-PUTU, STRAVIČNA NESREĆA KOD PLANE U SMERU KA BEOGRADU: Poginulo dete koje je NEVEZANO spavalo na zadnjem sedištu kad je auto udario u vozača kombija koji je izašao da vidi gde je kvar!

Na niškom auto-putu u smeru ka Beogradu jutros je došlo do stravične saobraćajne nesreće u kojoj je poginulo dete u putničkom automobilu koji je prethodno udario i pregazio vozača kombija koji se zaustavio i izašao iz vozila da vidi gde je kvar.

 

Do užasnog sudara i teške saobraćajne nesreće došlo je kada su se sudarili putnički „seat“ BG tablica i kombi kruševačkih tablica.

 

Prvo se u smeru ka Beogradu, kod motela „Stari hrast“, zaustavio vozač kombija, izašao iz vozila i sagnuo se ispod, sa zadnje leve strane, da pogleda gde je kvar. U tom trenutku na njega je naleteo „seat kordoba“ koji se kretao srednjom trakom.

 

Od siline udarca na licu mesta poginuo je vozač kombija koji je stajao pored svog vozila, ali i dete u „seatu“ koje je nevezano spavalo na zadnjem sedištu.

 

Oboje iz putničkog automobila, osim nesrećnog deteta, i vozač i suvozač bili su vezani. Jedno od njih je povređeno teško, a drugo lakše.

 

Policija je odmah izašla na lice mesta, kao i Hitna pomoć i vatrogasci, koji su došli iz obližnje Velike Plane.

 

U ovom trenutku, gužva je velika jer su kolone na auto-putu u smeru ka Beogradu duge zbog ove nesreće.

Izvor: Kurir

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *