Duplo mlađa Španjolka osvojila Ričarda Gira

Slavni holivudski zavodnik Ričard Gir pojavio se na filmskom festivalu u Berlinu u pratnji svoje 34 godine mlađe devojke Alehandre Silve. Ovaj 67 – godišnji glumac je sa 33 – godišnjom Španjolkom u vezi već dve godine, a njegovi zaljubljeni pogledi i poljupci na crvenom tepihu pokazali su da je ludo zaljubljen. Alehandra i Ričard prošetali su crvenim tepihom i prisustvovali projekciji filma „Dinner“, u kome Gir igra glavnu ulogu. Kada vidite kako je izgledala, biće vam jasno zašto Ričard ne može da skine ruke sa nje.

Sofija Vergara prozvala Kardašijanke: Postojale su i pre vas dobre ribe!

Sofija Vergara je jedna od onih glumica koje znaju da se našale na svoj račun, a upravo to je nedavno uradila kada je na Instagramu objavila fotografiju iz prošlosti, nasmejala fanove i opasno isprozivala sestre Kardašijan.

Sestre Kardašijan su poslednjih godina sinonim za izgled koji sadrži jaku šminku, veštačke trepavice, bujnu kosu sa talasima i golotinju, a Sofija je ovom fotkom želela da pokaže da je taj izgled postojao i mnogo pre njih. Među onima koji su ga forsirali bila je i ona sama. „Ono kad sam izgledala kao Vergašijan“, napisala je pored fotke.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *