DVERI PRETE VUČIĆU: Obradović: Dolazimo da se tučemo!

Nakon što je pre nekoliko dana brutalno izvređao predsednika Srbije Aleksandra Vučića i premijerku Anu Brnabić, lider Dveri Boško Obradović juče je izneo i otvorene pretnje na račun vlasti u Srbiji. Obradović je poručio da proglašava sve “gerilske metode borbe protiv Vučićeve vlasti dozvoljenim.

– Neće im nigde više biti prijatno u javnosti kad nas sretnu – poručio je Obradović, na šta su reagovali funkcioneri SNS i poručili lideru Dveri da je narodu neprijatno od njegovog nasilništva i pozvali ga da dođe da napadne lidera SNS-a i predsednika Srbije Aleksandra Vučića, ali da se posle ne žali zbog ishoda tog susreta.

– Ne znam na šta je mislio Boško Obradović, ali sam siguran da ga se u Srbiji niko nije uplašio. Pogotovo zato što su on i njegovi sledbenici do sada od svih oblika političkog delovanja najviše voleli napad na žene. Tako su napali i Maju Pejčić u RIK-u, a o njihovoj nepristojnosti u Narodnoj skupštini ne treba posebno ni da se govori. Ne preporučujem im da više napadaju žene, pošto to niti ima smisla, niti je normalno. Obradoviću preporučujem da on, Srđan Nogo i Đorđe Vukadinović „herojski” dođu da napadnu Aleksandra Vučića. Samo da se posle ne žale zbog ishoda tog susreta – poručio je Obradoviću funkcioner SNS-a i ministar u Vladi Srbije Nebojša Stefanović.

Boško je izgleda jedva dočekao reakciju iz redova Srpske napredne stranke, pa je brže-bolje poručio da je spreman za obračun.

– Pošto je Nebojša pozvao Srđana Noga i mene na tuču sa njim i Vučićem – Pristajemo! Neka odredi vreme mesto i oružje – napisao je Obradović na svom Tviter profilu.

Izvor: Alo

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *