Džaja postaje deda!

Draganu Džajić i Miloša Ivanovića, koji će 25. maja izgovoriti sudbonosno „da“, pred svadbu je obradovala lepa vest da će postati roditelji.

Naslednica fudbalske legende Dragana Džajića i brat teniserke Ane Ivanović očekuju prinovu, a Dragana Džajić je u ranom stadijumu trudnoće, piše „Alo“.

Lepa Džajina ćerka i Miloš Ivanović lepe vesti o prinovi su, kako se navodi, podelili samo sa članovima svoje najbliže porodice.

– Čim su saznali da će postati roditelji, Dragana i Miloš su pozvali Anu, koja je u tom trenutku bila u Čikagu, i saopštili joj da će postati tetka. Odmah potom Dragana je obavestila i svoju sestru Sanju, koja se od sreće rasplakala. Međutim, srećne vesti najviše su obradovale Dragana Džajića, koji je slavio nekoliko dana. Inače, otkako je ostala u drugom stanju, Dragana se potpuno posvetila zdravom životu, a svakodnevno se savetuje sa Anom i Sanjom, koje su i same nedavno postale majke – naveo je izvor ovog lista.

Glamurozna svadba biće održana 25. maja u jednom luksuznom beogradskom hotelu, dok će istog dana biti i crkveno venčanje u Hramu Svetog Save.

Izvor: Republika.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *