Džej otkrio zašto Adilu nikada neće zaboraviti što mu je šamarao ćerku!

Iako se ćerka Džeja Ramadonovskog Ana pomirila sa Adilom Maksutovićem, ali pevač i dalje nije u dobrim odnosima sa zetom.

Džej Ramadanovski smatra da je stvar kućnog vaspitanja to što njegov mlađi kolega nije došao kod njega i priznao da je pogrešio kada mu je, kako kaže fizički napao ćerku.

Pevač priznaje da je centar njegovog sveta unuk Adrijan, kojeg viđa bez obzira na to što se njegova ćerka Ana vratila da živi sa Adilom Maksutovićem, sa kojim on ne govori.

– Juče smo se videli. Ona i Adil su sa detetom bili na Kubi, super su se proveli. Samo da se ne svađaju i da se vole. Hvala bogu, nema nikakvih problema više među njima. Lepo se ophodi prema mojoj Ani sada – rekao je Džej i dodao da sa zetom i dalje ne razgovara.

– Ne pričamo, ali ga podržavam i poštujem. Zadovoljan sam kako peva i izdržava porodicu. Čujem od ćerki da i on mene poštuje. Zašto ne razgovaramo pitajte njega. Stariji sam, imam kućno vaspitanje, bez obzira na to što sam osam godina bio u domu. Ako neko treba da popusti, moje mišljenje je da je to on, jer je mlađi. Svaki razuman čovek zna pravilo da ako pogrešiš, moraš da dođeš i kažeš: „Izvini, ja sam pogrešio“. Kao što svi znamo da je pogrešio. Desilo se i ne ponovilo se. Uvek ću njega da pohvalim i dan-danas mi ne dolazi u glavu kako se sve to desilo – iskreno kaže Džej.

– Pa valjda je logično da dođe i kaže: „Čekaj, Džej desilo se to, pogrešio sam“. Mislim da je normalno da mi se izvini što mi je udario ćerku. Kao što bih ja uradio da sam bio u toj situaciji. Juriti ga da pričamo neću, i to nisu kompleksi već kućno vaspitanje. Možeš da čitaš koliko god hoćeš knjiga, ali toga nema tamo – zaključio je Ramadanovski.

Izvor: Kurir

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *