Džej: Pre ću da umrem, nego da se odreknem alkohola!

NE MOŽE DA SE REŠI POROKA

Uprkos upozorenjima lekara, Džej Radmanovski priznao: Radije ću da umrem, nego da se odreknem alkohola!

U oktobru poršle godine pevač, Džej Radmanovski, preživeo je tešku operaciju srca, a tom prilikom doktori su mu zabranili konzumiranje alkohola. Međutim poznati pevać izgleda ne može da se reši poroka, pa nastvalja da pije uz rizik.

foto: Marina Lopičić
FOTO: MARINA LOPIČIĆ

 

Imam problem s alkoholom! Doktor mi je zabranio da pijem jer bih mogao da umrem, ipak sam imao tešku operaciju. Vidi, radije ću umreti nego se odreći pića. To je tako. Pa neka umrem ako treba da umrem, šta sad. Trudim se koliko mogu. Moram da se pohvalim da sam izbacio viski, koji najviše volim, i nisam ga okusio oko tri-četiri meseca. Bez obzira na to, ja ne mogu bez alkohola. Dnevno popijem po tri-četiri čašice rakije ili pred ručak popijem dve flašice vina. Uživam u tome, ali ne napijam se. To pijuckam čisto onako iz navike i prija mi, ali se ne napijam kao pre. Daleko bilo! Jednom sam pokušao da ostavim alkohol, kratko je trajalo – kaže Džej.

FOTO: DAMIR DERVIŠAGIĆ

Nije mi ni za cigaretu problem koliko za piće. Ceo život sam radio i pio, stvorila se navika koju ne možeš da izbaciš. Ja se toga ne stidim. Ja ne lažem. Uvek sam iskren. I moje ćerke ne vole kad me vide s čašicom, ali znam vrlo dobro šta radim – kaže folker, koji je otkrio da se tokom oporavka nakon operacije ugojio čak devet kilograma“ , dodaje poznati pevač.

Izvor: /glossy.espreso.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *