EDITA OČAJNA: Indi u kritičnom stanju: Bore joj se za život!

Edita Aradinović danas se javno oglasila na svom Instagram nalogu, ukazujući na činjenicu da se stanje njene sestre, takođe pevačice, Indi, dramatičnop pogoršalo.

Pevačici se bore za život, a nikome nije jasno šta je razlog Indinog zdravstvenog stanja. Otišla je na operaciju želuca, a posle toga, stanje joj je sve gore i gore.

Evo šta je Edita objavila:

  • Ne znam odakle da počnem…
    Zahvalnost je najmanje što dugujem medicinskom osoblju,koje se u ovom trenutku bori za Indirin život.
    Ovo je sve počelo bezazleno. Otišla je zdrava na operaciju želuca (operacija je bila iz estetskih razloga), trebala je da izađe nakon tri dana i da bude kod kuće sa svojom porodicom. I sve ovo ne bi bilo toliko dramatično da nije napolju stanje kakvo jeste. Operisao ju je doktor Miroslav Ilić, 9.marta od kojeg ni u jednom momentu nismo imali adekvatnu pomoć i podršku, a koji je nakon nekoliko dana operacije rekao da ne zna koji je razlog njenih mučnina i konstantnog povraćanja. Ležala je u Sremskoj Kamenici 11 dana nakon operacije, sa hematomom je puštena na kućno lečenje, koje je izazvalo još mučnina,jos povraćanja i povišenu temperaturu.
    Druga noć kod kuce bila je teška, nezamislivo teška. Odvela sam je u Medigroup, gde je primila infuziju da prezivi noć, jer njen želudac nije mogao ni vodu da prihvati. Shvatili smo da ne možemo da je lečimo kod kuće jer dehidrira, gubi snagu i ako popije kap vode povrati zeludačnu kiselinu. Nakon toga smo zvali Doktora Miroslava Ilića, koji ju je smestio u privatnu bolnicu, jer u državnu nije mogla, po njemu nije hitan slučaj, a nije ni imala zdravstvenu knjižicu. Predložio je da legne u bolnicu da vide šta ce dalje. Rekao je da joj želudac ne funkcioniše, da ne zna razlog toga. Dogovoreno je da joj ponovo urade gastroskopiju, da joj ubace sondu i kroz nju balon, da joj prošire želudac, jer je smatrao da se želudac zalepio za hematom. Kada su joj uradili gastroskopiju videli su da sonda ne prolazi. Sledeći korak je operacija gde su uvideli da ona ima jak upalni proces pankreasa i slezine, a da je želudac maltene uvrnut. Slezinu su joj otklonili, uradili by pas, a želudac joj još malo „prekratili“. Od tada kreće agonija. Počele su da nam stižu poruke od ljudi koje je Dr Ilić operisao, kako se mesecima oporavljaju, prolaze kroz isto, pa cak i da je jedan momak preminuo. To nas je samo jos više uznemirilo! Kad god bismo pozvali Dr Ilića, bio je u strašnoj gužvi. Nikada nije pokušao da nam pruži podršku, prvenstveno mojoj majci, koja se već suočila sa gubitkom deteta, kojoj je svaka nasa „prehlada“ bila poput traume.
  • Izvor: Alo

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *