EKSKLUZIVNO! EVO ZBOG ČEGA JE DOŠLO DO OBRAČUNA U HOTELU PRAG: Ovo je transkript razgovora zbog kojeg je RUTOVIĆ POLUDEO!

Svedoci su ispričali da je izvesna Danijela Mijatović, koja je bila pripita, bila neprijatna prema Željku Rutoviću i da je zbog nje prošle godine izbio sukob u hotelu „Prag“

Đorđije Medenica, koji je bio u društvu Predraga Rankovića Peconija kada je on u martu 2017. ranjen u beogradskom hotelu „Prag“, otkrio je juče u Višem sudu u Beogradu da se incident dogodio posle neprijatnosti koju je u razgovoru s biznismenom Željkom Rutovićem izazvala izvesna Danijela Mijatović.

Na optuženičkoj klupi sedi Neđeljko Mumin, koji je u to vreme bio Rutovićev telohranitelj, dok je biznismen u bekstvu.

– Kada je došao Željko Rutović i seo za sto, Danijela je pitala: „Ko je ovaj?“. Pokušao sam da je opomenem i da je gurnem ispod stola, jer je bilo ružno da tako pita, ali je ona pre toga već pila vino i neke tablete, pa je bila malo izgubljena. Ja sam joj odgovorio da je to Željko, a ona je pitala: „Koji Željko?“.

Bilo je neprijatno i ja sam pokušao da izbegnem takvu situaciju, pa sam rekao:

„Željko Rutović“. Ona je napravila grimasu i tada je počela prepirka među njima – ispričao je Medenica i prepričao kako je dalje tekla rasprava između Rutovića i Danijele, zbog koje je biznismen, kako je rekao, „baš poludeo“.

Rutović: Snajka, izvinite, znamo li se? U čemu je problem?
Danijela: Znamo se nešto od pre, nešto smo radili. Ne ja, nego moj partner, ali nije bitno.
Rutović: Bitno je, kaži sad.
Danijela: Nije on više živ.
Rutović: Da mu nisam ja naudio?
Danijela: Ne, prirodna smrt. A upoznala sam ti i sina, kako divno dete, od ovakvog oca!
Na ove njene reči, prema tvrdnji svedoka Medenice, Rutović je poludeo, počeo da viče i vređa Danijelu Mijatović. Situaciju je pokušao da smiri vlasnik TV Kopernikus Srđan Milovanović, a onda je i Ranković to pokušao.
Ranković: Ma pusti je!
Rutović: Šta ti hoćeš, šta se mešaš?

Danijela Mijatović juče je potvrdila da je ona te noći naljutila Rutovića, ali je navela da je htela samo da se šali, a ne nekoga da uvredi, iako je tako ispalo.

 

Ona, kao ni Medenica, biznismen Milo Đurašković i pevačica Tijana Radivojević nisu mogli da kažu ko je te večeri pucao u Rankovića, navodeći da su gledali da pobegnu iz restorana čim je počela lomljava čaša i flaša i pucnjava.

Izvor/Foto: Kurir

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *