Ekspolziv na Novom Beogradu podmetnut, policija traži napadača?

Snažna eksplozija odjeknula je u subotu veče oko 22.40 u Bulevaru Mihajla Pupina, a prema najnovijim informacijama iz istrage, u pitanju je podmetnut eksploziv, prenosi list Kurir.

Na sreću, povređenih nije bilo, a prema poslednjim informacijama eksplodiralo je skladište automobilskog ulja Auto centra „Oportunitet“. Iz okoline SIV i Ušća video se gust dim.

Prema jednoj verziji, u skladištu je eksplodirala plinska boca, a prema drugoj verziji, bačena je eksplozivna naprava.

Međutim, ono što je veoma neobično, navodi ovaj list, je to što nema nikakvog kratera, niti nekih delova koji bi ukazivali na bombu ili neku eksplozivnu napravu. Za sada jedino postoje svedočenja uznemirenih građana o snažnoj eksploziji, usled koje su se zatresli prozori.

Meštani koji žive u okolnim zgradam kažu da je zvuk eksplozije bio toliko jak da je probudio decu, a starije podsetio na zvuk eksplozija tokom bombardovanja Beograda.

Mladen Mijatović, novinar TV Pink i autor emisije „Crna hronika“, gostujući u Jutarnjem programu, izneo je najnovije detalje ove eksplozije.

„Nepoznata osoba aktivirala je eksplozivnu napravu na jedan auto-servis. Detonacija se čula u velikom delu grada, a ona je uznemirila javnost. Policija je preuzela sve mere kako bi utvrdila sve detalje, kao i krivca, odnosno onoga ko je mogao da napravi veliku štetu“, istakao je Mijatović.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *