ELITNA PROSTITUTKA OTKRILA JOŠ BIZARNIH DETALJA! Političar mi je radio NAJGORE GADOSTI! Pi*ao mi je u usta, vezivao me, pljuvao, a zbog ove PERVERZIJE POŽELELA SAM DA UMREM!

Elitna prostitutka I. O. je u ekskluzivnoj ispovesti za „Alo!“ otkrila kako je započela da se bavi najstarijim zanatom, koliko koštaju njene usluge, ali i sa kojim poznatim muškarcima je sve bila. Na spisku stalnih mušterija naše sagovornice su moćnici, političari, sportisti i pevači, a u nastavku ekskluzivne ispovesti za „Alo!“, I. O. nam je ispričala kakve su perverzije državni funkcioneri i političari tražili od nje.

– Najbizarniji seks sam imala sa jednim bivšim visokopozicioniranim državnim funkcionerom, koga sam kao mala često gledala na televiziji.

Svi u Srbiji znaju za njega, a u javnosti neguje imidž domaćina, brižnog oca i dobrog supruga koji vodi računa o svojoj porodici, kući i zemlji. Međutim, istina je malo drugačija – priča na početku naša sagovornica i otkriva šta je sve morala da uradi za tog političara.

– Već prilikom prvog susreta mi je rekao šta voli i šta ćemo sve raditi ukoliko mu budem odgovarala. Ja sam u tom periodu bila novo, „sveže meso“ u poslu i on je hteo da me isproba. Tek kasnije sam saznala da je čovek potpuno zavisan od perverznog seksa sa mladim devojkama, te da voli da ih ponižava, tuče, pljuje i radi svakakve gadosti. Mnoge devojke su pobegle od njega zbog torture koju su dugo trpele, ali budući da sam tada bila nova, u tu priču sam uletela naivno i neiskusno – priča ona i objašnjava da je na početku bila veoma uzbuđena što je poznati političar odabrao baš nju.

– Prvi put kada smo imali seks, sve je prošlo u najboljem redu, bez ikakvih bizarnosti, osim što je tražio od mene da mu pričam šta sve želim da mi radi. Sledeći put je uveo malo grublji pristup, pa me je šamarao i udarao tokom seksa, a svaki naredni susret bio je bizarniji nego prethodni. Počeo je da me vezuje za stolicu u svom kabinetu, pa me je udarao, pljuvao, cepao garderobu… Svakakve gadosti je radio, ali samo jednu stvar ne mogu da izbrišem iz sećanja – priča naša sagovornica i objašnjava da je političar često konzumirao kokain kada su njih dvoje imali seks.

– Jednom prilikom me je pozvao makro i rekao mi je: „Glavonja hoće da te vidi“. Molila sam ga da pošalje neku drugu devojku jer sam mu nekoliko puta rekla da ne želim da me šalje kod njega, ali mi je samo rekao: „Hoće samo tebe, poslaće auto, budi spremna za pola sata.“ Nisam imala izbora, pa sam se spremila, a kada sam stigla u njegov kabinet, prvo mi je dao kokain, a onda i pseću ogrlicu. Pitao me je: „Kuco, koliko me voliš?“, ja sam mu odgovorila: „Najviše“, dok mi se utroba prevrtala. Rekao mi je da se skinem i da stavim ogrlicu oko vrata jer želi da me prošeta po kabinetu. Poslušala sam ga, skinula sam se i stavila ogrlicu oko vrata, a onda je tražio da lajem – priseća se naša sagovornica i objašnjava šta je usledilo.

– Lajala sam u njegovom kabinetu i puzila gola, a on me je u jednom trenutku pitao da li znam šta je „golden šauer“. Rekla sam da ne znam, a on se nasmejao i rekao da je dovoljno samo da zatvorim oči i otvorim usta. To sam i uradila, a u sledećem trenutku u ustima sam osetila topao i slan ukus. Otvorila sam oči i shvatila da urinira u moja usta, a znala sam da u tom trenutku ne mogu ništa da uradim. Nikada u životu nisam bila više ponižena – završava I. O. priču za „Alo!“.

Izvor: Alo

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *