Emina Jahović i Nataša Bekvalac u LEZBO VEZI!

Pop zvezde Emina Jahović i Nataša Bekvalac prirediće publici vrele lezbo-scene u kojima će se njih dve naći kao glavni akteri.

Kako Srpski telegraf saznaje, Novosadska barbika i zgodna Novopazarka posle osam godina ponovo će snimiti duet za pesmu, koja će biti lezbo-himna, a u kojoj ćemo prvi put videti ove dve pevačice u lezbo-scenama.

– Emina je ponudila Nataši pesmu koja joj se odmah svidela. Pesma za temu ima bolan razvod, kroz koji su obe nedavno prošle, te govori o tome kako žena nakon kraha velike ljubavi ne želi ni da čuje za drugog muškarca, nego svoja osećanja prepušta drugoj ženi. Nataša je bukvalno odlepila na reči pesme i odmah je pristala da je snime – govori dobro obavešten izvor i dodaje:

– Imala je samo jedan uslov, da se za ovu pesmu snimi lezbo-spot, što se Emini svidelo. Njena je zamisao da se u spotu maze i miluju kako bi što verodostojnije prenele poentu pesme. One će biti prve žene koje će snimiti pesmu i jedan LGBT spot kod nas. Zato su angažovale najbolje reditelje i producente kako bi spot izgledao svetski – završava priču izvor.

Kako dalje saznajemo, spot će biti snimljen tokom leta, a Nataši ova uloga neće teško pasti. Oni koji redovno prate njene objave na društvenim mrežama zasigurno su primetili da pop zvezda neretko ističe kako je srećna sto nije u vezi i što nema nikakvog muškarca da joj se udvara dok uporno potencira na tome da najveću podršku dobija upravo od žena. Već je poznata njena parola „nisi sama“, koja govori o tome da su žene te koje moraju da budu uvek tu jedna za drugu. Sa druge strane, ni Emini poslednje dve godine nisu cvetale ruže u ljubavi, pa je i ona tražila utehu među prijateljicama, sa kojima je neretko i putovala. Inspirisana bolnim razvodom, Emina je napisala tekst koji ujedno opisuje i Natašin bračni brodolom.

Kako bismo proverili navode do kojih smo došli, pokušali smo da stupimo u kontakt sa pevačicama, ali do zaključenja broja nisu odgovarale na naše pozive i poruke.

Podsećanja radi, Jahovićka se nakon 10 godina braka razvela od turskog pevača Mustafe Sandala, a za bolan razvod se pripremala dve godine. Čitavog dana je, kao što je sama svojevremeno otkrila, na suđenju plakala, ali je smogla snage da završi nešto što odavno nije ličilo na brak. Sa druge strane, Bekvalčeva je još uvek u procesu razvoda braka od Luke Lazukića, koji ju je u martu mesecu prošle godine prebio, zbog čega je nedavno i osuđen za nasilje u porodici.

Izvor: Republika.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *