EROTIKA: Bila je sva vrela, usplahirena i još uvek neverovatno napaljena…!

BILO JE TO ISKUSTVO O KOM SAM ODUVEK MAŠTAO:

 

Sutradan mi je od ženice stigao sms: „Da li sam ja bila u transu, pa sam umislila ili si me ti nešto neobično pitao tokom seksa?“

Odgovorio sam: „Ne glumi kurvice, pitao sa te tri puta i triputa si rekla da“.

Mira: „Kako ćemo?“

Ja: „Biću džentlmen i prepustiti da ti biraš, šta kako i sa kim“.

Odgovorila mi je smajlijem.

Sedeli smo za stolom i ručali. Pričali o nekim svakodnevnim stvarima. Kada smo završili s ručkom Mira je rekla:

„Idi istuširaj se, večeras imamo gosta“, pogledala me izazivački i nasmejala se.

„Jesi brza i ekspeditivna kučkice“, odgovorio sam.

„Da dragi.“

„Je l’ ga poznajem?“, upitao sam.

„Možda da, a možda i ne, ali večeras ćeš ga upoznati. Idi istuširaj se, dok se nisam predomislila“, zakikotala se i gađala me nekom krpom koja joj je bila u ruci.

Vreme je brzo proteklo. Začulo se zvono na vratima. Ustali smo zajedno da dočekamo našeg gosta. Otvorio sam vrata. Poznavao sam tipa iz viđenja. Izustio je:

„Dobro veče“.

Stajali smo zbunjeni, i on i ja. U ruci je držao flašu vina neupakovanu. Ćutanje je prekinula Mira.

„Ivan, ovo je moj muž Goran, Gorane ovo je Ivan. Pružio sam mu ruku i pozvao ga da uđe. Sa Mirom se nije rukovao samo joj se osmehnuo.

Ivan je bio, crn, moram priznati zgodan muškarac, visok i krupan. Ušli smo u boravak, Ivan je seo na trosed a ja na fotelju preko puta njega. Mira je odmah pojurila do šanka da donese neko posluženje. Nisam mogao ništa da progovorim, imao sam knedlu u grlu. Ni Ivan nije ništa progovarao. Imao je neki idiotski, veštački osmeh na licu, koji me je prilično nerviralo. U glavi mi je bio haos. Razmišljao sam o tome, da li je Ivan već jebao Miru… da li je još uvek jebe… da li su nekada bili u šemi i svašta nešto… Od takvih pomisli mi se u poslednje vreme kurac krutio u roku od nekoliko sekundi, međutim, to se sada nije desilo. Pomišljao sam čak da odustanem od svega. Ćutanje je prekinula Mira.

„Evo kaficeeee…. Gorane, molim te donesi ti neko piće“

„Oćemo da otvorimo ovo vino ili ćemo nešto žestoko?“, upitao sam.

„Ja sam za žestoko“ odgovorio je Ivan, ne gledajući u mene, već piljeći u Miru sav zajapuren.

„I ja“, dobacila je Mira i zakikotala se“

Otišao sam do šanka i doneo flašu domaće rakije i tri čaše. Sipao sam, nazdravili smo, Mira je dobacila na „eks“, što smo i učinili.

Bili smo u nekoj pat poziciji, atmosfera je bila prilično napeta, a onda je po ko zna koji put ćutanje prekinula Mira.

„Pa nećemo valjda samo da ćutimo“, spustila je Ivanu ruku na koleno a mene pogledala u oči.

„Nećemo“, ponovili smo kao dva đaka koji ponavljaju za učiteljiciom.

Mira je ustala i počela da se uvija, mene je zavodila pogledom a njega svojom nemirnom zadnjicom. Sedeo sam nepomičan u fotelji i gledao u Miru, a onda sam pogledao u Ivana koji se zavalio u trosed kao da je u nekom striptiz baru i gutao Miru pogledom, cerekajući se svojim veštačkim osmehom. Odjednom se Mira savila u stuku prema meni, ne savijajući noge u kolenima, zadigla je svoju suknjicu i isplazila jezik.

„Tooo Miro“, izustio je Ivan uz uzdah.

Mira se okrenula, guzom prema meni, promešala, njome dva-tri puta, spuštajući se na kolena. Pogledao sam u Ivana, koji je sedeo nepomičan i zajapuren, cerekajući se. Kada sam spustio pogled prema dole. Mira je već otkopčavala Ivanove pamtalone. Ivan je počeo da otkopčava košulju, tako da je u roku od nekoliko sekundi sedeo potpuno nag. Kurac mu je već bio u punoj erekciji, i činilo mi se da je prilično veliki. Zatim je Mira, počela da mu sisa kurac, dok je rukom trljala svoju pičkicu. Bila je to situacija iz koje više nije bilo nazad, a ustvari je to bilo ono što sam priželjkvao. Kurac mi se počeo krutiti. Otkopčao sam svoje pantalone i počeo drkati kurac. Posmatrao sam svoju ženicu kako drugom muškarcu puši kurac i trlja svoju gladnu pičkicu. Čuli su se zvuci pohotnog pušenja, Mirino mumlanje i Ivanovi uzdasi. Rekao sam:

„Uhh kakva si ti kurva jebo te.“

Izvadila je kurac iz usta i pogledala me preko ramena.

„Je l’ ti smeta što sam kurva?“, pitala je uz zagonetni osmeh.

„Ne.“

„Voliš kada ti kažem da si kurva?“

„Daaa… Pomeri se malo nemoj samo da posmatraš.“

Ustao sam. Nisam znao šta treba da radim. Skinuo sam garderobu sa sebe i još nekoliko trenutaka posmatrao kako Ivanov kurac, koji je moram priznati bio prilično veći od mog, nestajao u gladnim ustima moje žene.

Spustio sam se na kolena i prišao Mirinoj guzi. Raširio sam je rukama i počeo naizmenično lizati pičku i čmar, povremeno dižući pogled i posmatrajući Ivana, koji je šarao pogledom po plafonu i uživajući u oralnim veštinama moje žene. Kurac mi je već slinio, bio sam neverovatno napaljen. Tucao sam je jezikom, malo  u pičku, malo u čmar i dražio prstima. Uvijala se, stenjala i mumlala sa Ivanovom kurčinom u ustima.

„Ahhh… dragiiii… šta mi to radiš?“, mumlala je.

„Priprema te za ono što sledi kučkice“, ubacio se Ivan.

„Leeeepo mi jeee… Tako mi je lepo…“

Bio sam totalno napaljen. Nisam mogao da rasuđujem. Ustao sam, uhvatio je za kosu, spustio na kolena i sjurio joj kurac u balava usta. Počeo sam je jebati u usta onako kako ona to voli. Ivan je stajao pored i nadrkavao. Zatim je Mira ponovo počela sisati njegov kurac, međutim Ivan joj je vrlo brzo zapovedničkim tonom rekao da se naguzi, što je ona i uradila.

„Pali te to kurvo, da te muž gleda dok te jebem?“

„Uhhh, jako, samo ne znam da li njega pali“, pogledala me je pravo u oči oblizujući usne.

„Mmmm… jebi me Ivane“, govorila je moja žena.

„Nemoj da se oslanjaš na ruke, spusti glavu na pod i isturi guzu“, ponovo je naredio Ivan, a moja žena se povinovala svakoj njegovoj komandi.

„Kaži kurvice šta oćeš da ti radim?“

„Hoću da me jebeš, i to jako. Hoću da me razvališ.“

Nisam mogao da verujem šta čujem, ali više nisam mogao da verujem koliko me pali to što čujem. Ivan nije dugo čekao, namestio je kurac na ulaz pičkice moje žene i silovito joj ga nabio do kraja.

„Uh kako si me popalila kurvetino“, progovorio je Ivan kroz zube, zabijajući se u moju zenu.

„Ako, jebi sada najžešće što možeš, razjebi kurvu“, umešao sam se.

Nisam morao to da govorim Ivanu. Ako sam ja do tada jebao moju ženu, onda se može reći da je Ivan jebao na kvadrat. Po pokretima njegovog tela, moglo se zaključiti da ga je vadio skoro do kraja a onda bi ga snažno zabijao, držeći je za kukove. Mira je bila, van sebe, ali je glasom isprekidanim uzdasima i jecajima tražila još. Ivan je zastao na ternutak, ne vadeći kurac iz nje, uhvatio je za kosu i povukao prema gore, pritiskajući je drugom rukom da savije kičmu ne bi li više isturila guzu. Ponovo je počeo da je zabija u nju. Sada sam mogao da je gledam u facu, jer je vukao za  kosu prema sebi i rasturao je otpozadi. Bila je sva zajapurena, i polako je njeno dahtanje prelazilo u glasno režanje. Prišao sam i nabio joj kurac u usta, tako da sam mogao da osetim silinu Ivanovg jebanja koji je prosto svojim naletima zakucavao Miru na moj kurac. Osetio sam da se Mira grči i da se bliži vrhuncu i bio sam u pravu. Počela je da drhti i da se uvija. Odgurnula me rukama tako da joj je kurac ispao iz usta i začulo se jedno dugo „aaaaaaaaaaaaaaa“. Svršavala je, ali naš gost nije mnogo mario za to i dalje je kurčio moju ženu. Mira je nekako uspela da se izvuče iz te poze i ustala. Noge je očigledno nisu najbolje slušale, zbog prethodnog orgazma. Gurnula me je, seo sam na trosedi, opkoračila me i nabila se na moj kurac.

„Mmmmmm… kako mi je lepo“, ponavlja je Mira i dok je kružnim pokretima guze je lomila moj kurac. Bila je sva vrela, usplahirena i još uvek neverovatno napaljena. Mesio sam joj grudi i ljubili smo se.

„Je l’ ti lepo ljubavi?“, pitao sam.

„Prelepo. Nikada mi nije bilo lepše“, šaputala mi je u uvo, i uzdisala nabijajući se na moj kurac. Odjednom osetio sam dodir Ivanove, noge na svojoj nozi. Ivan se nameštao da uđe u moju ženu, ali sada kroz njenu guzu. Mira se ukočila, kao i ja, što zbog uzbuđenja, što od neizvesnosti pred nešto novo, koje ranije nisam probao, što zbog pomalo neprijatnog osecaja da osecam dodir muškarca tokom seksa. Ivan je pokušavao da uđe u njenu guzu ali nije išlo. Povukao sam je prema sebi, da bi bolje isturila guzu i da bi Ivanu obezbedio bolji prilaz. Osećao sam kako Ivan navaljuje, ali i dalje nije uspevao da joj ugura svoju kurčinu u guzu.

„Raširi guzu rukama“, reko je Ivan.

„Širimmmmmm…“, uzvratila je Mira.

„Oputi se kurvo, znam da ovo želiš.“

„Mmmmmmmm… opuštena sam.“, stenjala je Mira.

I ako sam mirovao u tim trenutcima, od tih njihovih reči počeo sam da svršavam. Mira je to osetila i počela je da se smeje.

Ivan je povukao Miru i bukvalno je strgao sa mog kurca. Naredio joj je da se naguzi, što je ona i učinila. Kolenima je bila na podu a glava joj je bila na trosedu. Raširio joj je rukama guzu do pucanja i pljunuo na čmar. Pogledao sam u moju ženu, sve joj je to prijalo. Zatim je opkoračio i iz polu čučnja počeo malo po malo da prodire u njenu guzu. Od samog prizora, počeo je ponovo da mi se kruti. Pogledao sam Miru. Na licu je imala bolnu grimasu, ali se nameštala ne bi li joj što više ušao. Malo po malo, to je bilo to. Ušao je do kraja.

„Dobra kučka“, kezio se Ivan.

„Kobila“, dobacio sam.

Zaista u tim trenutcima sam je video tako, kao kobilu. Divlju kobilu koju je krotio Ivan. Režala je, roptala i cvilela. Ivan je ubrzavao, nabijajući joj kurac do kraja. Bio je to neverovatan prizor. Ivan naglo izvukao kurac iz njene guze podigao moju, zenicu na kolena i počeo prskati po njenom licu. Pogledao sam svoju dragu ulepljenu spermom drugog muškarca. Od samog prizora u meni se probudila životinja. Vratio sam je u prethodni položaj i sjurio joj kurac u sada već razrađeni čmar natopljen skovima strasti. Zabijao sam se u nju kao pomahnitao.

„Je l’ ti lepo kurvice?“, pitao sam.

„Daaa!“

„Ovo si htela jebuljo moja?“

„Daaa!“

„Spermušo… droljo…“

„Mmmmm….Jesammmm… Toooo… kako ste mi rasturili guzuuuuu…. mmmmmoja guzaaa“

Izvadio sam kurac iz njene guze, seo na krevet. Namestio sam je tako da se leđima okrenutim meni guzom nabije na moj kurac. Ivan je odmah prišao, pomogao joj da stopala namesti na moja kolena i sada bez problema ušao u pičku moje žene. To je bio to. Vrhunac mojih fantazija. Moja ženica je bila na dva kurca, poput neke porno glumice.

„Aaaaaaaaaaaaa… kako je leeeepooooo…. aaaaaaaa“, urlala je moja jebulja.

Jedva sam upevao da se pomerim da proizvedem bilo kakvu penetraciju, ali se zato Mira nekako snalazila, migoljila i nabijala na naše kurčine. Gnječio sam joj grudi. Po čvrstini njenih bradavica i po kricima koje je ispuštala znao sam da uživa. Poželeo sam da joj vidim lice, poželeo sam da je u oči gledam.

„Uhhhh kurvice moja, želim da te gledam u lice“.

Ivan se odmah odmakao i pomogao Miri da ustane. Okrenula se prema meni, opkoračila me i nabila se na moj kurac. Ivan nije čekao ni trenutak, osetio sam kako traži prostor da uđe u moju ženu. Očigledno da je i on uživao u svemu ovome. Sada je sve išlo mnogo lakše, a imali smo i više prostora za manevrisanje. Krenuli smo da rasturamo moju ženu. Svo troje smo bili glasni toliko da se nije znalo ko šta govori. Sve je sevalo od strasti. Ponudio sam svojoj ženi tri prsta ruke za sisanje. Strpal ih je u usta i strasno sisala. Kroz glavu mi je prošla pomisao da bi htela i treći kurac.

„Jebuljo, moja… najbolja si.“

„Nemojte da stajete! Jebite me… Kao kurvu me jebite! Ohhhh… kako je dobro… Kako me rasturate“.

Ivan je počeo da ubrzava, što sam učinio i ja. Mira je bila van sebe.

„Nemojte da stajete! Oću da me napunite.“

Za mene su te reči bile više nego dovoljne, da počnem da punim svoju ženicu. Ivan je i dalje razbijao njenu guzu, ali kroz nekoliko sekundi i on je počeo da svršava.

„Evo ti kurvice, moramo da ti nafilujemo sve rupe“, uzviknuo je Ivan puneći guzu moje žene.

Ostali smo nepomični nekih desetak sekundi. Podledao sam Miru. Oči su joj bile pune suza i smejala se. Poljubila me je. Bili smo znojavi i zadihani. Na preponama sam osećao, spermu, koja je curila iz njene pičke, guze, pomešanu sa njenim sokovima. Bio je to stvarno seks o kojem sam oduvek maštao i koji sam želeo da se ponovi.

 

 

 

erotskeprice.blog.rs

Foto/arhiva

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *