ESTRADNA EKSPLOZIJA: U telefonu Darka Kostića pronađene MRAČNE TAJNE POZNATIH: Policija otkrila koje pevačice i voditeljke konzumiraju NARKOTIKE!

Detaljna analiza mobilnog telefona modnog kreatora i dizajnera Darka Kostića otkrila je imena poznatih javnih ličnosti koje konzumiraju narkotike, saznaje Kurir.

Prema nezvaničnim informacijama iz istrage, u njegovom mobilnom pronađene su poruke koje je razmenjivao s pevačicama, voditeljkama i drugim pripadnicima srpskog džet-seta koji su najverovatnije preko njega nabavljali drogu.

– Sadržaj mobilnog telefona detaljno je pregledan jer je jedan od ključnih dokaza u istrazi protiv njega, koja je pokrenuta zbog sumnje da je seksualno zlostavljao 15-godišnjeg L. J., učesnika „Grandove“ emisije „Neki novi klinci“, kao i mladića starog 22 godine, kome je, osim što ga je dodirivao, omogućio i konzumiranje droge. Upravo posle pregleda telefona policija je upala u Kostićev stan na Novom Beogradu, detaljno ga pretresla i pronašla papirić na kojem su, kako se sumnja, tragovi droge, kao i lek „rivotril“ – kaže izvor Kurira.

On objašnjava da je ovaj lek na listi zabranjenih supstanci i ima status droge, koju zavisnici najčešće koriste posle konzumiranja kokaina.
– Papirić na kojem, kako se sumnja, ima tragova droge je takođe poslat na veštačenje, pa se ne isključuje mogućnost da istraga protiv njega bude proširena – dodaje on.
Sagovornik Kurira otkriva i da, uprkos tome što je pronađena prepiska s javnim ličnostima koje preko Kostića kupuju narkotike, protiv njih neće biti pokrenut postupak.
– Iako su poruke „šifrovane“ jasno je na šta se u njima asocira. Ipak, to nije dovoljno za hapšenje ili pokretanje bilo kakvog sudskog postupka. S druge strane, sadržaj telefona interesantan je za operativni rad – kaže naš sagovornik, ne želeći da otkriva ko su ljudi s kojima je Kostić komunicirao o narkoticima.

Modni kreator, inače venčani kum Jelene Karleuše, podsetimo, uhapšen je zbog nedozvoljenih polnih radnji i polnog uznemiravanja. Njega je 15-godišnji L. J. prijavio policiji pošto ga je Kostić u svom stanu napao i tukao jer je odbio da se mazi s njim.

– Odmah po prijavi policija je otišla na njegovu kućnu adresu, ali ga nije zatekla u stanu. Sutradan, on se sam pojavio u policiji i na saslušanju, na koje je pozvan kao građanin, i tvrdio je da ništa od optužbi koje je maloletnik izneo nije tačno. Međutim, posle pregleda telefona pronađeni su dokazi koji potvrđuju da je ono što je L. J. ispričao istina, uključujući i to da mu je kreator u piće sipao prašak za potenciju „kamagra“ – dodaje izvor iz istrage i podseća da je posle hapšenja Kostić u Trećem osnovnom tužilaštvu odlučio da se brani ćutanjem.

Izvor: Kurir

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *