Evo šta je Beli odlučio da radi u narednom periodu

Do početka kampanje za beogradske izbore, koji se održavaju sledeće godine, trećeplasirani kandidat na predsedničkim izborima Ljubiša Preletačević Beli baviće se – forumom.

Kako za „Blic“ kažu u njegovom timu, forum će uskoro zaživeti, a ideja je da sa građanima, simpatizerima i pristalicama na ovom mestu razmenjuje mišljenja.

-Forum je urađen i uskoro ga pokrećemo. To će biti mesto gde bi ljudi, koji su za istu priču kao i mi, i koji su je razumeli, mogli da nam pišu i dobijaju odgovore kako bi izbegli porođajne muke koje smo mi imali – pričaju saradnici Belog.

Međutim, kako ističu, od stranke nema ništa, a nema ništa ni od bilo kakvog povezivanja i organizovanja sa bilo kim.

– Apsolutno ne želimo ništa što liči na stranku. Nećemo nikome da budemo vođe, upravo suprotno. Želja nam je da navedemo svakog da misli svojom glavom i da sebi bude vođa. Ovo je poslednji pokušaj da se malo razmrdaju svi, bar za sada. Možda vaskrsne neki bolji i efikasniji način, da ne kažemo brži, jači i bolji način – kažu u Pokretu „Sarmu probo nisi“ (SPN).

Ova inventivna i dovitljiva družina na čelu sa Belim već je registrovana kao grupa građana, i kao takva će izaći i na gradske izbore koji po redu dolaze 2018. godine.

– Ovakvi kakvi smo sada 99 odsto izlazimo na te izbore, i 100 odsto ni sa kim u koaliciji, makar nedostajao baš taj deo da se oformi vlast. Spremni smo da nas razvlače i pljulju i opozicija, i vlast, i svi. Mi smo, zapravo, neka buntovna pubertetska, kontraška deca – pričaju u SPN.

Izvor: Blic

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *