EVO ŠTA JE ŽENA ŠAKA POLUMENTE URADILA NAKON SKANDALA SA SNIMCIMA KOJE JE SLAO DRUGIM DEVOJKAMA!

Folk pevač Šako Polumenta se pre nekoliko nedelja našao u centru medijskog skandala nakon što su se u medijima pojavili njegovi privatni seksi klipovi koje je slao nepoznatim devojkama.

Polumenta ističe da mu je najviše krivo što su njegov sin Adis i ćerka Rijana morali da prolaze kroz čitavu histeriju koja je nastala zbog rečenica „Nedostaješ“, „Av, Av“ i snimaka sa WC šolje, ali takođe ističe da ima podršku svoje supruge.

– Žena mi je rekla: „Uz tebe sam“, jer zna ko sam ja i šta sam sve uradio za našu porodicu. U našem braku je bilo mnogo ljubomore, uspona i padova, ali kad treba, stanemo jedno uz drugo i praštamo sve, jer to je ljubav – rekao je Šako za „Informer“, a zatim je dodao da su snimci nastali u periodu kada on i njegova supruga nisu bili zajedno.

– Nisam se pokajao što sam snimao i slao te snimke. Tada sam bio slobodan čovek. Sebe dajem celog, pa su tako i snimci koje sam slao otvoreno pokazivanje mojih emocija. Žene me hoće, ne mogu da se odbranim. Dok nisam bio sa suprugom, kroz moj život je prošlo milion žena – rekao je Šako.

Izvor: Informer

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *