Evo šta sleduje udovici Hjua Hefnera?!

Hju Hefner iza sebe ostavio je četvoro dece i mladu suprugu – Kristal Hefner (31). Kristal je, kao i prethodna gospođa Hefner, bila „zečica“ u njegovoj vili, a burmu je ponela 2012. godine.

Ovaj brak podigao je mnogo prašine u medijima. U trenutku kada su se venčali 2012. godine, mladoženji je bilo 84 godine, a mladi tek 26. Razlika od šest decenija nikome izgleda nije smetala, mada je zanimljivo da je magazin koji je Hefner pokrenuo bio duplo stariji od nejgove supruge.

Vlasnik „Plejboja“ svoju izabranicu zaprosio je na Badnje veče 2010. Hefner se oglasio na Tviteru i prosidbu opasio kao „najlepši božićni vikend kojeg se seća“, i rekao da je Kristal u trenutku prosidbe briznula u plač.

– Da, Kristal sam dao verenički prsten. Nisam hteo da pravim neku misteriju oko toga. Silno želim da se oženim njome – rekao je Hefner kasnije novinama.

Tri godine nakon prosidbe par se venčao. U jednom od intervjuu 2013. godine, Kristal je, na pitanje novinara Hafington posta zbog čega je odlučila da se uda za čoveka koji ima 86 godina, dala zanimljiv odgovor.

– Za mene to je značilo više sigurnosti, znači da sam ja jedina za njega. Uz sve žene kojima je Hju konstantno okružen, osećala sam potrebu da nekako obezbedim svoju poziciju u njegovom srcu i životu, trebalo mi je nešto po čemu bih mogla da znam da sam ja ona prava za njega. Zato smo se venčali – rekla je Kristal.

Kako je rekla tada, pre nego što je upoznala Hjua Hefnera, nikada nije videla slavnu osobu uživo, ali brzo su uspostavili komunikaciju. Zajednička tema bila ima je psihologija, koju su oboje studirali, a kako je Kristal objasnila imala je „1.000 pitanja da mu postavi“.
Svog supruga opisivala je kao nežnog i romantičnog, a tvrdi da razlika u godinama zaista nije bila problem.

– Stvarno brinemo jedno o drugom i odlično se slažemo. Ne primećujem razliku u godinama. Hef je vrlo zabavan – rekla je 2013. godine.

Kristal ipak neće naslediti 43 milijarde vredno bogatsvo Hjua Hefnera.

Vlasnik Plejboja, pre mlađane supruge imao je dva braka iz kojih ima četvoro dece koja će ga naslediti, a i sama Kristal potpisala je predbračni ugovor prema kojem će, kako su pisali mediji, biti zbrinuta, ali nije deo Hefenerovog testamenta.

Izvor: Republika.rs

Foto: Instagram

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *