Evo šta Vučić kaže o lapsusu Nade Macure

Vučić se sinoć, komentarišući kako politički protivnici vređaju simpatizere i članove Srpske napredne stranke izrazima “sendvičari”, osvrnuo i na uvrede koje su upućene portparolki Hitne pomoći.

Doktorka Macura je u živom programu umesto “Ulica gospodara Vučića” (vojskovođa iz doba Prvog i Drugog srpskog ustanka Toma Vučić Perišić), izgovorila “Ulica gospodara Aleksandra Vučića”.

„Uhvate Nadu Macuru da maltretiraju jer je napravila lapsus, a ta žena svako jutro ustaje u pet sati, a ti koji se smeju ustaju u 11 sati, pa se još smeju“, rekao je Vučić.

Podsetimo, Nada Macura je u ponedeljak u jutarnjem programu nasmejala sve pored malih ekrana, a čini se da je i sama bila zatečena.

Macura je, naime, u direktnom uključenju u jutarnji program javnog servisa, dok je govorila o protekloj noći u Beogradu, nehotice ulicu Gospodara Vučića prekrstila u ulicu Gospodara Aleksandra Vučića.

„Tokom noći dogodile su se dve saobraćajke, jedna oko 23 časa – sudar tramvaja i automobila u ulici Gospodar Vučića… Aleksandra Vučića… Gospodara“, rekla je Macura sa kraćim pauzama, kada je i sama postala svesna svog lapsusa.

Izvor: Kurir

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *